België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

WitWay
Klantenservice Momenteel gesloten
Blog
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Drukleidingsystemen

Drukleiding

Wilt u aan de slag met het drukleiding systeem in uw woning? Witway helpt u graag en voorziet in een groot aantal verschillende buizen en onderdelen om mee aan de slag te gaan. Denk aan koperen en stalen buizen voor uw cv of waterleiding, maar ook PVC-buizen vindt u in ons assortiment terug. Met verschillende soorten fittingen kunt u uw drukleiding uitbreiden. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld knelfittingen, draadfittingen of messing koppelingen.

Drukleiding PVC

Wilt u voor uw drukleiding PVC gebruiken? Dan kiest u uit losse buizen met gladde einden of uit buizen met een aangevormde lijmmof. Ook transparante PVC-buizen behoren tot de mogelijkheden tot een lengte van 5 meter. Zoekt u een PVC-afsluiter of een terugslagklep? Witway heeft voor uw drukleiding PVC appendages in verschillende soorten en maten. En heeft u nog niet al het gereedschap of afwerkingsmateriaal in huis om uw drukleiding te perfectioneren? Niet gevreesd, bij Witway vindt u ook daarvoor het juiste gereedschap en de beste lijm.

Drukleiding water

Bent u van plan om in uw drukleiding water te vervoeren, dan is het goed om van tevoren te bedenken of het om drinkwater gaat. Sommige buizen zijn hier namelijk niet voor geschikt. De buizen die u wél kunt gebruiken voor drinkwater zijn voorzien van het KIWA-keurmerk. Gebruikt u in uw drukleiding drinkwater dan is PVC daarvoor een goede oplossing. De meeste PVC-buizen zijn voorzien van het KIWA-keurmerk en dus geschikt voor dit doel. Heeft u vragen over de aanleg of uitbreiding van uw drukleiding of de verschillende materialen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder!