België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

WitWay
Klantenservice Momenteel gesloten
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Ondernemersprijs

Winnaar ondernemersprijs 2018

Op 29 oktober 2018 vond in de schouwburg De Lawei de prijsuitreiking van de ondernemersprijs Smallingerland plaats. Totaal onverwacht gingen we met de eerste prijs naar huis! Hoe blij en trots kan je zijn!

Ondernemersprijs Smallingerland

De genomineerden voor de ondernemersprijs Smallingerland worden geselecteerd door de voordrachtcommisie. De voordrachtcommissie van de ondernemersprijs Smallingerland bestaat uit personen die vanuit hun functie in contact komen met een groot deel van het bedrijfsleven. Hierdoor kennen ze de bedrijven in de gemeente. Vanuit deze kennis dragen ze bedrijven die opvallen voor voor de ondernemersprijs. De manier van opvallen kan heel verschillend zijn, maar moet bovenal onderscheidend en authentiek zijn. 

Verkiezing ondernemersprijs

De verkiezing van de ondernemersprijs heeft WitWay letterlijk en figuurlijk een podium gegeven en heeft ervoor gezorgd dat we in de schijnwerpers zijn komen te staan op een hele ontspannen en enthousiaste manier. Het heett WitWay de mogelijkheid gegeven om te laten zien wie we zijn en waar we voor staan. 

Ondernemersprijs MKB, Industrie & Dienstverlening

WitWay heeft de ondernemersprijs gewonnen in de categorie MKB, Industrie & Dienstverlening. Naast WitWay waren er twee andere bedrijven genomineerd. Alle drie de bedrijven waren qua product en inhoud totaal verschillend, maar we kunnen veel van elkaar leren van hoe we onze bedrijven hebben opgebouwd, hoe we verder groeien en welke kansen we zien voor de toekomst. . 

Winnaar ondernemersprijs

De vakjury heeft uiteindelijk bepaald dat WitWay de ondernemersprijs heeft gewonnen. De jury heeft om tot een volledig en onderbouwd oordeel te kunnen komen, een bezoek gebracht aan alle bedrijven die genomineerd waren. Daarnaast moesten alle genomineerde bedrijven zich presenteren aan de vakjury en werd er een bedrijfsfilm over alle bedrijven gemaakt. Bekijk hier online onze bedrijfsfilm voor een kijkje achter de schermen van WitWay webshops!


De jury, onder leiding van Tom van Mourik, burgemeester van de gemeente Smallingerland, oordeelde in het juryrapport het volgende:

" Wie kiest voor de verkoop via internet, loopt het risico te verdwijnen in de onzichtbare meute. Maar WitWay is zichtbaar en blijft in de schijnwerpers staan. Alle data worden bijgehouden, verwerkt en benut. Een toekomstgerichte aanpak van ondernemen, die vrijwel niets aan het toeval overlaat. Webwinkel 3.0!"