België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

WitWay
Klantenservice Momenteel gesloten
Blog
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Slang Metaalomvlochten

Slang Metaalomvlochten

Zoekt u een slang met een hoge duurzaamheid en kwaliteit? Dan is de metaalomvlochten flexibele slang een uitstekende oplossing. Door de metalen omvlechting is de slang zeer sterk en bestand tegen een hoge druk. In de webwinkel van WitWay.nl kunt u de metaalomvlochten slang in verschillende lengtes en diameters bestellen. Zo heeft u de keuze uit:

De slang is leverbaar in 2 verschillende soorten. Zo kunt u kiezen voor de gewone metaalomvlochten slang voor een sterke aansluiting. Heeft u een slang nodig waarvan de buitenkant vaak in aanraking zal komen met water? Dan kunt u kiezen voor de metaalomvlochten slang RVS. Doordat deze roestvrij is heeft de slang geen last invloeden van buitenaf en heeft het een lange levensduur.

Eenvoudig uw slang metaalomvlochten bestellen en betalen

In de webwinkel van WitWay.nl kunt u zeer voordelig en eenvoudig uw flexibele metaalomvlochten slang bestellen. Betalen doet u veilig en vertrouwd met iDEAL, overschrijving op rekening of betalen bij ontvangst. Wij komen uw bestelling vervolgens zo snel mogelijk bij u thuis bezorgen. U hoeft er zelf de deur niet meer voor uit.


Voor de beste prijs koopt u uw slang metaalomvlochten bij WitWay.nl!