België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn
InstallatiePVC AfvoerDakgotenDrainageWatertechniekTyleenBeregeningAgriElektraBlog

Traptractor

Naast onze technische producten vindt u in onze webwinkel ook de traptractor, ook wel traptrekker genoemd. Wij hebben een breed assortiment samengesteld van mooie modellen traptractors van de verschillende grote merken als John Deere, Claas, New Holland, Massey Ferguson en Fendt. Het aanbod bestaat uit de volgende soorten traptractors:

De details, de afwerking en de compleetheid van de traptractor maakt dit speelgoed bijzonder uniek. Het is genieten voor de kinderen om hier mee te spelen, maar ook voor verzamelaars zijn deze traptractors erg interessant. Voor kinderen vanaf 1 jaar is er de speciale looptractor van Rollyminitrac ontwikkeld. Hier kunnen de kinderen veilig op zitten en bewegen ze zich voort door middel van lopen.

Ook voor de oudere kinderen tot 10 jaar heeft Rollytoys verschillende traptractors ontwikkeld. Deze kunnen worden uitgebreid met bijzondere aanhangers zoals diepladers en tankers voor nog meer speel plezier!

Naast de traptrekker heeft WitWay ook verschillende skelters van het merk Mustang in het assortiment. Ook bij de skelter kunt u diverse accessoires bij bestellen zoals een duostoel, een western huif of een kipkar.

Uitstekende service van WitWay

Online bij WitWay.nl bestellen is bijzonder eenvoudig en erg voordelig. Ons assortiment bestaat uit meer dan 10.000 technische producten zoals de PVC buizen, drukleiding, tyleen slang, beregening, en de traptractor. U vindt bij ons praktisch altijd wat u zoekt voor uw project. Wij leveren onze producten altijd uit eigen voorraad. Dit heeft als groot voordeel dat wij uw bestelling vaak al de volgende dag kunnen bezorgen.

Verras uw kind met een prachtige en gedetailleerde traptractor van WitWay en bestel deze tegen de beste prijs in onze webwinkel!