België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Klantenservice Momenteel gesloten
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een energiezuinige en populaire manier om woningen te verwarmen. Vloerverwarming is in bijna iedere situatie mogelijk en creëert niet alleen een ideaal comfort maar zorgt ook voor structureel veel lagere energie kosten. Vloerverwarming is een vorm van centrale verwarming waarbij het binnenhuisklimaat geregeld wordt door de vloer te verwarmen met behulp van geleiding, straling en convectiewarmte.

Voordelen vloerverwarming

Vloerverwarming is efficiënt, comfortabel, gezond en duurzaam!

Uw woning met vloerverwarming verwarmen heeft als voordeel dat het niet zichtbaar is en het bespaart op uw energierekening. Het is een zeer comfortabele manier van verwarmen en ook nog eens gemakkelijk zelf aan te leggen. Het zorgt voor een gezond binnenklimaat en een goed ingeregeld systeem gaat ook efficiënt om met de energie. Kortom; goed voor het milieu!

Soorten vloerverwarming

Er zijn meerdere manieren om een ruimte vanuit de vloer te verwarmen. De twee meest gangbare systemen zijn watergedragen vloerverwarming via de cv of warmtepomp en elektrische vloerverwarming.

Watergedragen vloerverwarming is mogelijk in vrijwel elk type woning en kan eenvoudig aangesloten worden op zowel nieuwe als bestaande CV-installaties, maar ook op stadsverwarming en warmtepompen.

Wanneer u kiest voor elektrische vloerverwarming dan bepalen het soort ondervloer en de vloerafwerking welk systeem het meest geschikt is.

Nieuwbouwsystemen kunnen rechtstreeks in de nieuwe dekvloer worden geïnstalleerd en bij renovaties is het zaak dat systemen zonder verregaande ingrepen kunnen worden toegepast. Hierbij wordt in de meeste gevallen gekozen voor elektrische matten.

Vloerverwarming snel geleverd

WitWay.nl beschikt over een ruime voorraad aan vloerverwarmingsmaterialen. Dit zorgt ervoor dat u een bestelling al binnen enkele dagen in huis kunt verwachten. U hoeft op deze manier niet lang te wachten voor u kunt starten met uw project. Bij vragen omtrent onze producten, uw bestelling, of bij behoefte aan advies, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Hier zitten dagelijks experts klaar om u verder te helpen.

Vloerverwarming van hoogwaardige kwaliteit koopt u snel en eenvoudig bij WitWay.nl!

vloerverwarming

Installatiemateriaal

Z