België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

WitWay
Klantenservice Momenteel gesloten
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Weidepomp

Levering in binnen- en buitenland

Weidepomp

Wanneer u uw dieren op het land heeft lopen, is het een heel karwei om dagelijks met water te slepen om uw dieren van water te voorzien. Hiervoor heeft WitWay.nl nu de oplossing! Met een weidepomp van het topmerk Suevia is het slepen met water verleden tijd. Uw dieren kunnen nu zichzelf voorzien van vers drinkwater op het land! Een weidepomp van Suevia is gemakkelijk door de dieren zelf te bedienen. Door meerdere keren met hun neus op de hendel te drukken pompen de dieren zelf het water in de drinkschaal. De weidepomp is afgesteld op het natuurlijke gedrag van de dieren en is hierdoor leren dieren de drinkbak heel snel op de juiste manier te bedienen.

Weidepomp Suevia

In onze webwinkel zijn verschillende type weidepompen van het topmerk Suevia verkrijgbaar.
Al deze weidepompen zijn gemaakt van hoogwaardig gietijzer en kunststof lagers. Ze hebben een aanzuigdiepte tot 7 meter en zijn toereikend voor de verzorging van 15 tot 20 dieren. De weidepompen zijn geschikt voor zowel paarden als rundvee. Voor het gebruik van kalveren hebben we een speciale Weidepomp Junior in ons assortiment. Deze weidepomp heeft een extra drinkmogelijkheid aan de zijkant van de weidepomp voor jonge dieren die nog niet in staat zijn om de pomp zelf te bedienen.

Tegen het bevriezen van de weidepomp bij vorst bieden we een speciale antivorst weidepomp aan in onze webwinkel. Deze weidepomp heeft een dubbelwandige en zeer goed geïsoleerde montage sokkel die ervoor zorgt dat er een vorstvrije wateraanvoer is in de weide.

Weidepomp Suevia online kopen

Bij WitWay.nl bent u aan het juiste adres voor de aanschaf van uw weidepomp! Wij hebben een breed assortiment weidepompen van hoogstaande kwaliteit in onze webwinkel. Wij kopen onze producten in bij de beste merken zoals Suevia, hierdoor haalt u bij ons gegarandeerd producten van de hoogste kwaliteit in huis! Bij WitWay.nl streven we naar een goede en snelle service, hierdoor wordt uw weidepomp gratis en binnen 2 dagen bij u thuis bezorgd! Kunt u een product niet vinden of heeft u behoefte aan deskundig advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze experts helpen u graag!


Kies voor kwaliteit en koop uw weidepomp van Suevia eenvoudig en snel bij WitWay.nl!