België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Afvoerputten PVC

Een afvoerput nodig voor toepassing in garage, uw schuur of voor uw terras of een andere vergelijkbare situatie? Dan bent u bij WitWay aan het juiste adres. Hier vindt u namelijk afvoerputten vervaardigd uit PVC materiaal. Wij adviseren u graag onze afvoerputten PVC. Deze zijn namelijk van topkwaliteit en uiterst doeltreffend.

Afvoerputten PVC met reukslot

De afvoerputten PVC zijn van het vooraanstaande merk Nicoll. Hiermee bent u van de juiste kwaliteit verzekerd. Deze afvoerputten PVC binnen het assortiment van WitWay zorgen ervoor dat het water snel en goed afgevoerd kan worden. Doordat de afvoerputten PVC zijn voorzien van een reukslot, voorkomt u onaangename, nare luchtjes die kunnen ontstaan in de riolering wanneer water zijn ophoopt.

Afvoerputten PVC installeren

De afvoerputten PVC zijn voorzien van een spie onderaansluiting en passen daarmee in een mof van een hulpstuk. Het installeren van de afvoerputten PVC is zeer eenvouding. De afvoerputten zijn rond en hebben een vierkante omheining, waardoor deze mooi in een tegel wegvalt. De afvoerputten PVC vragen weinig onderhoudt en zijn in de volgende maten verkrijgbaar:

• 150 x 150
• 200 x 200
• 250 x 250
• 300 x 300

Geen afvoerput, maar alleen een rooster voor uw afvoerput van PVC nodig? Geen probleem. WitWay verkoopt ook losse roosters voor afvoerputten van PVC. Deze rooster zijn ook vervaardigd uit PVC materiaal en vindt u hier.

Afvoerputten PVC kopen

Heeft u een vraag over deze afvoerputten van PVC of wilt u graag advies van één van onze medewerkers? Neem dan contact met ons op. Doordat wij leveren vanuit een ruime voorraad, kunnen wij uw product al binnen 1 tot 3 werkdagen op het door u gewenste adres bezorgen. Doordat wij inkopen in grote hoeveelheden profiteert u hier direct van. Wij bieden onze producten, ook de afvoerputten PVC voor alleen de scherpste prijzen aan!

Afvoerputten PVC voor de scherpste prijs? Koop deze vandaag nog bij WitWay!

Filters