Druppelbevloeiing

 

Druppelbevloeiing

U legt zeer eenvoudig en snel een druppelbevloeiingssysteem aan met een druppelslang en bijbehorende accessoires zoals t-stukken, eindstoppen, bochten, kranen en grondpennen. In onze webwinkel vindt u alles wat u nodig heeft om zelf eenvoudig een bevloeiingsysteem aan te leggen voor het bewateren van uw heggen, struiken en andere beplanting in smalle stroken en borders. Van een druppelslang tot een knie slangtule, een puntstok, afsluitkranenen en ook grondpennen voor het vastzetten van de druppelslang vindt u terug in ons complete beregeningsassortiment! 

Druppelslang toepassen

Een druppeladerslang is zeer flexibel waardoor u heel eenvoudig zelf een druppelbevloeiingssysteem aan kunt leggen. De druppelslangen uit ons assortiment zijn onder andere geschikt voor:

  • Gazons
  • Bomen
  • Heggen
  • Struiken

Tevens hebben wij bovengrodse druppelslang verkrijgbaar in de kleur zwart. U kunt zelf kiezen welke kleur het beste past in de omgeving van uw tuin. De druppelslang is drukgecompenseerd waardoor er geen drukverlies plaats vindt. Uit iedere opening in de slang stroomt evenveel water naar uw planten. 

Ondergrondse druppelslang

Daarnaast hebben wij ook een ondergrondse druppelslang van het merk Rain Bird in ons assortiment die u in zijn geheel in de grond kunt wegwerken. De voordelen van deze manier van bewatering zijn: Betere bewatering naar de wortels en minder verdamping. Deze ondergrondse druppelslang biedt ook uitkomst op plaatsen waar u te maken kunt krijgen met vandalisme door buitenstaanders, of bijvoorbeeld kleine kinderen die aan de slang kunnen gaan trekken. In deze gevallen kunt u de slang beter ondergronds wegwerken.

Tip! Doordat er in alle types druppelslangen geen drukverlies mogelijk is, is de druppelslang ook uitstekend geschikt voor beplanting op schuine taluds!

Lange levensduur een snelle verzending!

Bekijk hier online alle druppelslangen, hulpstukken, oversteekfittingen en andere benodigdheden om van de druppelslang een waar beregening bevloeiingssysteem te maken. Weet u  niet precies welke druppelslang onderdelen u het beste in uw situatie kunt gebruiken? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij beantwoorden graag al uw vragen!

Bij WitWay.nl koopt u voordelig online alles wat u nodig heeft voor uw beregening en druppelslang installatie!