België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Bevestigingsmaterialen

Voor al uw bevestigingsmaterialen voor uw PVC buizen en PE buizen begint u bij WitWay. Ons assortiment bestaat uit een groot aanbod aan verschillende bevestigingsmaterialen die verschillende doeleinden dienen. Hierbij kunt u denken aan het bevestigen van uw regenpijp aan de muur. Tevens vindt u hier bevestigingsmaterialen voor kleine tot zeer grote buizen en leidingen. Een greep uit ons assortiment is:

Dit is enkel een greep uit de vele bevestigingsmaterialen die wij leveren. De beugels en zadels kunnen besteld worden in verschillende maten en uitvoeringen. Welke geschikt is voor u is afhankelijk van de diameter van de buis die u wilt bevestigen. De diameters van de beugels variëren vaak tussen de 16 mm t/m 160 mm. Als u een buis met een grotere diameter nodig heeft kunt u kiezen voor de PP buisbeugels. Met deze buisbeugels kunt u buizen en tyleenslangen aan uw muur bevestigen die een diameter hebben tussen de 90 mm en 400 mm. De buisbeugels met een diameter van 200 mm, 250 mm, en 315 mm kunnen direct uit voorraad worden geleverd. De overige afmetingen moeten bij de producent besteld worden. Hierdoor kan de levertijd 3 tot 5 werkdagen zijn. De overige bevestigingsmaterialen heeft u doorgaans de volgende dag al in huis.

Bevestigingsmateriaal online bestellen

Voor al uw buizenstelsels en rioleringsprojecten kunt u terecht bij WitWay. Ons assortiment bestaat uit een hoop verschillende producten zoals PVC buizen, tyleenslangen, koppelingen, fittingen en nog veel meer. Alles voor uw klus vindt u hier onder 1 dak. Bestel vandaag nog uw bevestigingsmaterialen online en u heeft ze binnen 24 tot 72 uur in huis.

Al uw bevestigingsmaterialen bestelt u online bij WitWay.nl

Installatiemateriaal

Z