België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering

Slangklem

Door een slangklem te gebruiken, kunt u slangen stevig en daardoor veilig vastzetten op een buis of leiding. Zorg ervoor dat u hierbij goed let op de kwaliteit van de slangklemmen, want u wilt hier geen risico mee lopen. De kans op een gaslekkage met een gasleiding of wateroverlast bij een slecht bevestigde waterslang is namelijk te voorkomen met één van onze verschillende soorten slangklemmen. Deze zijn in alle gevallen namelijk van roestvrij staal of verzinkt en kennen daardoor een bijzonder hoge levensduur. Bestel daarom uw slangklem vandaag nog voordelig bij WitWay!

RVS slangklem

De RVS slangklem is een verstandige oplossing voor wanneer u er zeker van wilt zijn dat de klem lang meegaat. Doordat deze slangklemmen geproduceerd worden van roestvrij staal, zal er namelijk geen kans kunnen ontstaan dat de slangklem beschadigd raakt door corrosie. Zo voorkomt u op de langere termijn de kans op een onverwachte lekkage doordat de slang losschiet door een kapotte klem. Zeker wanneer u waterslangen op een leiding bevestigt, of de slang wilt plaatsen in een vochtige ruimte zoals een badkamer, is het gebruik van een RVS slangklem daarom absoluut aan de te raden.

Slangklem assortiment

Binnen ons brede slangklem assortiment vindt u verschillende soorten slangklemmen die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Zo hebben wij kleine klemmen voor slangen met een diameter van 5 mm, voor slangen met een zeer smal formaat. Zoekt u juist een veel grotere slangklem voor een buis met een zeer grote diameter? Ook dan helpen wij u uiteraard graag verder, want binnen ons uitgebreide slangklem assortiment kunt u zelfs terecht voor een klem die geschikt is voor buizen met een diameter tot wel 325 mm!

-Wormschroefklem

Met een wormschroefklem heeft u een praktische oplossing voor het snel en veilig bevestigen van slangen en buizen. De wormschroef is eenvoudig aan te draaien met bijvoorbeeld een schroevendraaier en zorgt ervoor dat de slang muurvast komt te zitten. Zo hoeft u niet bang te zijn voor het per ongeluk losraken van de slang en weet u zeker dat de slang met een wormschroefslangklem gegarandeerd netjes en stevig op zijn plaats blijft zitten.

Zware slangklem

Zoekt u een zware slangklem voor een forse belasting, of voor slangen en buizen met een zeer grote diameter? In dat geval vindt u bij WitWay diverse slangklemmen van het Spaanse merk Mikalor. Dit bedrijf levert diverse hoogwaardige producten op het gebied van watertechniek, waarbij er zeer veel aandacht wordt besteed aan kwaliteitseisen en een optimaal gebruiksgemak. Met een zware slangklem van dit merk heeft u dus de garantie op een snelle, deugdelijke en duurzame bevestiging.

Slangklem kopen

Kortom, een slangklem kopen bij WitWay, dat kunt u letterlijk in alle soorten en maten doen! Bij ons profiteert u bovendien van vaste lage prijzen voor de hoogste kwaliteit, en wij zorgen er eveneens voor dat u uw bestelling snel in huis heeft. Welke slangklemmen u ook nodig heeft, bij ons vindt u gegarandeerd degene die u zoekt. En komt u er niet helemaal uit met de vraag welke slangklem u moet kopen? Neem in dat geval gerust contact op met onze klantenservice, onze medewerkers helpen u dan graag verder!

Veelgestelde vragen

Wat is een slangklem?

Een slangklem is een type klem dat gebruikt wordt bij het vastmaken van verschillende soorten slangen. Zo is een slangklem te gebruiken om een gasslang veilig aan de gasleiding vast te maken. Ook kunt u een slangklem gebruiken om een waterslang aan een waterleiding te bevestigen.

Hoe werkt een slangklem?

Een slangklem werkt door middel van een schroefsysteem dat u handmatig kunt vastdraaien. Bij een gasslang bijvoorbeeld, plaatst u eerst de slang op de leiding en vervolgens de klem op de slang. Afhankelijk van het type slangklem kunt u deze vervolgens met een schroevendraaier of ringsleutel stevig vastschroeven.

Filters