België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Lijnafwatering

Houdt uw terras na een regenbui of een beregening van uw planten wel eens teveel water over? Met de efficiënte lijnafwatering van Witway is dit niet langer een probleem! Dit handige systeem is zeer eenvoudig te plaatsen en is visueel bovendien erg aantrekkelijk. De lijnafwatering is slechts enkele millimeters dieper gelegen dan de tegels op uw terras, zodat het water er zonder moeite naartoe kan stromen. Het resultaat is een droog tegeloppervlak, zodat u vlak na een regenbui niet door een waterplas hoeft te lopen. Dankzij Witway hoeft een regenbui niet de rest van uw dag te verpesten en kunt u als het droog is weer gewoon lekker buiten zitten!

Lijngoten Nicoll

Zoekt u voor uw terras een geschikte lijngoot? Nicoll heeft verschillende opties voor u op dit gebied. U kunt kiezen uit een geheel kunststof exemplaar of een model met een rooster van bijvoorbeeld roestvrijstaal. Ook een gegalvaniseerd of gietijzeren rooster is mogelijk. De afvoergoten zelf zijn gemaakt van polypropyleen, een hoge kwaliteit kunststof die bovendien zeer duurzaam is. In de lijnafwatering Nicoll afdeling van Witway vindt u onder andere ook koppelstukken die aansluiting op PP buizen mogelijk en gemakkelijk maken. Zo komt u dankzij het lijnafwatering Nicoll systeem eenvoudig van uw overtollige regenwater af!

Lijngoten winkel

U heeft geen last meer van water op uw terras zodra u een bezoekje heeft gebracht aan de online lijnafwatering winkel van Witway. De hoge kwaliteit duurzame roosters en de efficiënte aansluitmogelijkheden op afvoerbuizen die minstens zo lang meegaan maken de lijnafwatering van Nicoll het perfecte systeem om er op uw terras weer droogjes bij te zitten! Ook voor de afvoer van uw grondwater kunt u terecht bij ons. Dankzij de drainagebuizen in onze collectie houdt u zeer eenvoudig het waterpeil in de grond in stand. Geen last last van natte voeten? Bekijk dan de webwinkel van Witway en sla dan zeker de lijnafwatering winkel niet over!

Installatiemateriaal

Z