België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering

Schuifafsluiters

Een schuifafsluiter maakt het mogelijk om de doorstroming van water in uw riolering te kunnen regelen. Dit kan door het (deels) te openen of het sluiten van doorstroom van water. Bij WitWay.nl vindt u schuifafsluiters enkel en alleen van de meest vooraanstaande kwaliteit waardoor u zeker bent dat u het juiste materiaal in huis haalt voor uw klus!

Schuifafsluiters riolering

Schuifafsluiters zorgen er met behulp van een spindel voor dat de baan van het stromende water wordt blokkeert. De schuifafsluiters zorgt ervoor dat het water, bij opening van de schuifafsluiter, geen enkele weerstand zal ondergaan. Tijdens het inbouwen van deze schuifafsluiters dient u rekening te houden met de richting van de waterdoorstroom. Dit wordt aan de hand van een pijl weergegeven. In het assortiment schuifafsluiters van WitWay vindt u onder andere de PE schuifafsluiter, klasse SN4. Deze is alleen geschikt voor druk loze, horizontale riool leidingen. De schuifafsluiters zijn in de volgende diameters verkrijgbaar:

• 125 mm
• 160 mm
• 200 mm
• 250 mm
• 315 mm

Heeft u uw schuifafsluiters snel nodig? Geen probleem! Doordat wij verzenden vanuit een grote voorraad, kunt u uw bestelling al binnen enkele dagen op het door u gewenste adres verwachten. Hierdoor hoeft u nooit lang te wachten voor u met de installatie van uw schuifafsluiters kunt beginnen.

Schuifafsluiters kopen

Wilt u zeker zijn van de juiste prijs kwaliteit verhouding? Koop dan vandaag nog uw schuifafsluiters bij WitWay.nl. Wij kopen onze producten in grote hoeveelheden scherp bij de meest vooraanstaande merken en fabrikanten in. Hierdoor bent u zeker van de scherpste prijs én de juiste kwaliteit. Heeft u vragen over de schuifafsluiters, of wilt u graag advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Hier helpen wij u graag verder!

Schuifafsluiters koopt u voor de beste prijs-kwaliteitverhouding bij WitWay!

Filters