België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn

Kunststof sectorsproeier

Wilt u uw tuin automatisch van water kunnen voorzien? Met een kunststof sectorsproeier haalt u een sproeibereik tot wel 32 meter! Het speciale ronddraaimechanisme zorgt ervoor dat de aarde gelijkmatig wordt bevloeid. Een kunststof sectorsproeier kunt u eenvoudig in de grond steken en aansluiten op de wateraanvoer. Praktische hulpstukken zoals pompen en beregeningsautomaten bestelt u bij WitWay voordelig mee. Bekijk direct ons uitgebreide assortiment in de webshop!

Kunststof sectorsproeier beregening

U regelt met een hoogwaardige kunststof sectorsproeier eenvoudig de beregening van uw grond. Onze sproeiers zijn ideaal om gazons van water te voorzien. Heeft u fragiele planten die mogelijk kunnen beschadigen door een te harde waterstraal? Dan raden wij u aan om voor uw borders een aparte pop-up sproeier of druppelslang aan te schaffen. Deze beregeningsmaterialen geven uw planten voldoende water op een rustige, zachtere manier. Combineer ze met uw kunststof sectorsproeier voor goede beregening van uw gehele tuin.

Kunststof sectorsproeier instellen

Hoe u precies uw kunststof sectorsproeier moet instellen, is afhankelijk van de gekozen variant. Bij WitWay vindt u, naast de sectorvariant, ook rondsproeiers. Beide versies van de klepelsproeier zorgen voor een goede bewatering van uw tuin, maar doen dat op een verschillende manier. De rondsproeier werkt, zoals de naam al doet vermoeden, in het rond. De kunststof sectorsproeier kunt u instellen, zodat deze alleen een deel van de ronde besproeit. Heeft u vragen over het afstellen van uw sproeier? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts beantwoorden graag uw vragen.

Kunststof sectorsproeier kopen

U bent bij WitWay aan het juiste adres als u een kunststof sectorsproeier wilt kopen! Wij hebben een uitgebreid assortiment materialen voor de beregening van uw gazon, borders en gewassen. Onze sectorsproeiers zijn daarnaast ook geschikt voor gebruik op sportvelden, weilanden en in kassencomplexen. U kunt bij ons niet alleen een kunststof sectorsproeier kopen, maar ook een hoogwaardige Komet sproeier en een sectorsproeier van messing. Welke variant u ook kiest, u profiteert bij ons altijd van scherpe prijzen en een snelle levering!

Filters