België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Klepelsproeier

Wilt u uw gazon, planten, sportveld of weiland van water voorzien? Dat kan met een klepelsproeier van WitWay! U heeft bij ons een ruime keuze uit sproeiers van diverse topmerken, zoals Vyrsa en Komet. Deze bedrijven hebben jarenlange ervaring in het produceren van beregeningsmateriaal voor zowel professioneel als thuisgebruik. Of u nu een klepelsproeier van messing, kunststof of aluminium zoekt, u vindt het bij WitWay. Bekijk direct ons uitgebreide assortiment online!

Komet sprinklers

Klepelsproeier beregening

Met een hoogwaardige klepelsproeier wordt de beregening van uw tuin een peulenschil! Binnen ons assortiment klepelsproeiers heeft u de keuze uit rondsproeiers en sectorsproeiers. Bij de laatstgenoemde kunt u zelf instellen welk deel er bewaterd moet worden. Deze zal altijd heen en weer gaan. Een rondsproeier werkt, zoals de naam al zegt, in de rondte. Als u een grotere klepelsproeier voor de beregening van uw grond gebruikt, heeft deze in veel gevallen een hoofd- en secundaire sproeier. Zo bent u ervan verzekerd dat het gehele grondoppervlak voldoende water krijgt.

Klepelsproeier instellen

Een goede bewatering van uw tuin of land krijgt u alleen als uw sproeier juist is afgesteld. Hoe u uw klepelsproeier precies moet instellen, hangt af van de gekozen variant. De waterboog is aan te passen door de nozzle van de sproeier te vervangen. Deze zijn bij WitWay los verkrijgbaar, zodat u eenvoudig de ideale waterboog creëert. Als u kiest voor de sectorvariant, kunt u niet alleen de boog voor uw klepelsproeier instellen, maar ook het gebied dat besproeid moet worden. Heeft u vragen over het instellen van uw sproeiers? Neem dan gerust contact op met onze deskundige medewerkers. Zij staan u graag te woord.

klepelsproeier instellen

Messing klepelsproeiers

Het merk Vyrsa is expert op het gebied van messing klepelsproeiers. U heeft bij WitWay dan ook een ruime keuze uit deze hoogwaardige beregeningsproducten. De kleinere modellen hebben een sproeibereik tussen de 6 en 20 meter. Heeft u een groot stuk land dat besproeid moet worden? Dan is één van onze kanonsproeiers ideaal. Met een bereik tot 70 meter bewateren deze sproeiers moeiteloos grote grondoppervlakken. De messing klepelsproeiers zijn aan te sluiten op een beregeningscomputer. Zo stelt u eenvoudig de tijd en duur van het sproeien in en heeft u er geen omkijken meer naar!

Kunststof klepelsproeiers

Naast de messing variant, vindt u bij WitWay ook kunststof klepelsproeiers. Deze zijn perfect voor kleine en middelgrote oppervlakken, zoals gazons en grotere tuinen. De sproeiers van Vyrsa hebben namelijk een bereik tot wel 32 meter. Wilt u de sproeier in uw tuin gebruiken, maar bent u bang dat uw planten beschadigen? Dan hebben wij diverse alternatieven voor u, zoals een druppelslang en pop-up sproeier. Of u nu kunststof klepelsproeiers kiest, of één van onze andere beregeningsmaterialen, u krijgt bij ons altijd producten van de hoogste kwaliteit geleverd!

Komet universal sprinklers

Aluminium klepelsproeiers

Wij hebben een uitgebreide collectie aluminium klepelsproeiers van het bekende merk Komet in ons assortiment. Afhankelijk van de variant, hebben deze een sproeibereik tot 33 meter. U kunt bij WitWay niet alleen uw sproeier kopen, maar ook diverse nozzles om uw aluminium klepelsproeiers perfect af te stellen. Heeft u hoge gewassen of planten en is het belangrijk dat de sproeier daar boven uitkomt? Dan raden wij een sproeistandaard aan. Hiermee staat uw klepelsproeier hoog en stabiel en wordt uw land probleemloos van voldoende water voorzien.

Klepelsproeier kopen

U kunt bij WitWay voor aantrekkelijke prijzen uw klepelsproeier kopen. Ook vele andere beregeningssystemen vindt u bij ons. Wat dacht u bijvoorbeeld van een micro-irrigatie systeem? Wij hebben alle benodigdheden in huis! Ook voor een geautomatiseerd systeem zit u goed bij ons. In ons ruime assortiment vindt u niet alleen een beregeningscomputer, maar ook de juiste magneetkleppen en kleppendoos. Zo legt u zelf in een mum van tijd uw eigen beregeningssysteem aan! U kunt alle materialen, net zoals uw klepelsproeier, online kopen bij WitWay. Bestel nu en profiteer van onze snelle levering!

Veelgestelde vragen

Wat is een sectorsproeier?

De naam sectorsproeier zegt het al, deze installatie besproeit een specifiek afgebakend gebied ook wel sector genoemd. In tijden van droogte is het soms nodig om uw gewassen op het land of de planten en het gras in de tuin te besproeien. Om dat te kunnen doen zijn er sectorsproeiers, een beregeningsinstallatie die in combinatie met een beregeningscomputer ook automatisch kan worden afgesteld. Zodat u geen omkijken heeft naar uw beregeningsinstallatie.

Hoe werkt een sectorsproeier?

Een sectorsproeier is een eenvoudig te plaatsen beregeningsinstallatie. Eerste vereiste is dat hij stabiel staat en ook blijft staan, omdat hij continu beweegt. Daarvoor is het slim om de sproeier aan een statief te bevestigen. Stel de waterafgifte juist in, zodat de straal niet over het te beregenen stuk heen spuit. Er zijn sectorsproeiers van messing voor op het akkerland. Maar ook kleinere zogeheten pop-up sproeiers om uw gazon mee te besproeien. Er zijn sproeiers van diverse groottes, met waterstralen van verschillend bereik. Zo is er altijd een variant die goed past bij de afmetingen van uw land of tuin.

Hoe sectorsproeier instellen?

Hoe sectorsproeier instellen?

Er zijn twee functies die u op de sectorsproeier kunt afstellen, namelijk de sproeihoek en het sproeibereik. Wanneer u de aanslagveer omhoog zet, dan maakt de sectorsproeier een volle cirkel. Laat u de veer naar beneden wijzen, dan kunt u met de twee sector begrenzers de sproeihoek nauwgezet instellen. Ook de mate in hoeverre de straal spuit, kunt u instellen door middel van een stelschroef. Dit alles kunt u zonder gereedschap doen.

Waarom sectorsproeier kopen bij WitWay?

Wanneer u bij Witway bestelt, weet u zeker dat u uw sectorsproeier snel in huis heeft en uw gewas of gazon niet onder te lange droogte hoeft te lijden. U vindt bij ons ook niet alleen de sectorsproeier die u nodig heeft. Voor alle toebehoren zoals, nozzles, beregeningscomputers en magneetkleppen zijn wij ook het juiste adres. Witway: voor degenen die het gaan maken!