België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Draadfittingen

WitWay heeft een uitgebreid aanbod aan verschillende draadfittingen voor druksystemen en waterleidingen. Bij ons kunt u voordelig grote aantallen draadfittingen van staal of kunststof bestellen in verschillende soorten en maten.

Ons assortiment bestaat onder meer uit PP draadfittingen. Dit zijn fittingen van kunststof. Deze fittingen maken het mogelijk om een pp verloopring te gebruiken in combinatie met tyleen koppelingen.

Ruim assortiment fittingen

Messing draadfittingen worden gebruikt voor installaties waar gas of vloeistof doorheen stroomt. Wanneer u bijvoorbeeld een camping heeft en er een hoofdleiding van tyleenslang wordt aangelegd en er kleinere aftakkingen tyleenslangen naar de gebruiker worden aangelegd. Dit lukt niet altijd met Hawle koppelingen. In dit geval kunt u dan Hawle T-stuk met binnendraad aansluiten op de hoofdleiding. Ook een messing verloopring kan een uitkomst bieden.

Bij de overgang van tyleenslang naar koperbuis wordt gebruik gemaakt van de messing knelfitting. Een messing knelkoppeling t-stuk met binnendraad wordt gebruikt om vertakkingen aan te leggen. Hier past vervolgens een tyleen koppeling puntstuk met buitendraad in. In het assortiment vindt u onder meer polipropyleen fittingen, pijpnippels en knelfittingen van messing.

Fittingen online bestellen

In onze webwinkel kunt u het volledige aanbod met verschillende typen fittingen bekijken en voordelig bestellen. Hierin heeft u keuze uit draadfittingen, gasdraadfittingen, polyproyleen messing knelfittingen en pijpnippels. Alles wat u nodig heeft voor uw installatie- of leidingproject kunt u vinden bij WitWay. Bestel vandaag nog en profiteer van onze scherpe prijzen en goede service.

Al uw fittingen bestelt u bij WitWay.nl

Installatiemateriaal

Z