België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Waterslangen

Met een waterslang kunt u water verplaatsen over kleine maar ook grote afstanden, onder druk. Normaliter wordt deze slang op een leidingsysteem geplaatst om van daaruit het water te vervoeren. Denk bijvoorbeeld buitenshuis aan het bewateren van de planten in de tuin of wanneer u de auto op de oprit wilt wassen. Binnenshuis kunt u waterslangen gebruiken om de wasmachine, cv-ketel of vaatwasser van water te voorzien. Deze slangen zijn ontzettend handig in het gebruik vanwege de flexibiliteit en u kunt de waterslang in verschillende uitvoeringen aanschaffen.

Flexibele waterslang

Gebruik een flexibele waterslang wanneer u niet vast wilt zitten aan een metalen buis met weinig bewegingsvrijheid. Een waterslang die flexibel is, geeft u namelijk alle bewegingsvrijheid, zowel in het gebruik buitenshuis als in uw woning, zoals bij de aanleg van een waterleiding. Hierbij kunt u denken aan een slang die u wilt plaatsen voor de cv-installatie of voor sanitaire toepassingen zoals een waterkraan in de badkamer. Kortom, u kunt in het ruime en voordelige aanbod van WitWay altijd een geschikte waterslang aanschaffen die u nodig heeft voor praktisch ieder doeleinde.

Waterslang koppelingen

Met onze waterslang koppelingen kunt u eenvoudig en snel verschillende waterslangen met elkaar verbinden. Het grote voordeel hierbij is dat u geen ingewikkeld gereedschap nodig hebt voor het verbinden van de slangen. Ook hoeft u geen lastige handelingen te verrichten, zoals lassen of solderen. Met onze diverse slangkoppelingen heeft u voor praktisch iedere toepassing wel een passende oplossing en u maakt ze in een handomdraai stevig vast aan de waterslangen. Ook verschillende maten van slangen kunt u met onze waterslang koppelingen met elkaar verbinden.

Waterslang afmetingen

Met onze verschillende waterslang afmetingen kunt u vrijwel altijd wel de juiste maat vinden die u nodig heeft. Of het nu gaat om de diameter van de waterslang of de lengte van een lange slang. Wij hebben bijvoorbeeld waterslangen van 25 mm, 32 mm of 40 mm. Wilt u weten welke voor uw wensen het meest geschikt is, dan kunt u vanzelfsprekend contact opnemen met één van onze medewerkers van de klantenservice. In ieder geval bent u bij WitWay altijd aan het juiste adres voor de meest voordelige aanschaf van een waterslang in diverse afmetingen!

Brandweerslang

Door een brandweerslang te plaatsen, heeft u een handige veiligheidsmaatregel die ervoor zorgt dat u in het geval van brand snel in kunt grijpen. Deze brandslang ziet er ten opzichte van gewone waterslangen, iets anders uit. Zo is de slang plat, waardoor deze makkelijk op te bergen is. Ook heeft de buitenzijde een brandvertragende en vuilafstotende coating. Deze slang is bovendien ook rotbestendig, wat ervoor zorgt dat wanneer u de slang maanden of jaren niet gebruikt, deze nog steeds intact is. Bij WitWay kunt u kiezen voor verschillende afmetingen van de brandweerslang, waarbij u altijd een scherpe prijs betaalt!

Waterslang kopen

Wilt u een waterslang kopen? Dan helpen wij u graag verder. In ons online assortiment vindt u niet alleen waterslangen in alle soorten en maten , ook zorgen wij ervoor dat u in alle gevallen voordelig uit bent! Zoekt u andere producten en materialen op het gebied van watertechniek? Ook dan profiteert u van dezelfde voordelen, wanneer u deze meebestelt. Bovendien zorgen wij ervoor dat u uw bestelling snel in huis heeft wanneer u producten zoals een waterslang gaat kopen.

Veelgestelde vragen

Wat is een waterslang?

Een waterslang is een middel dat ervoor zorgt dat u water kunt verplaatsen over een grotere afstand. In de meeste gevallen gebeurt dit onder druk, doordat de slang op de waterleiding is bevestigd. Waterslangen zijn over het algemeen gemaakt van kunststof.

Welke waterslang voor wasmachine?

Het type waterslang dat u nodig heeft voor de wasmachine, wordt ook wel vulslang genoemd. Een van de belangrijkste kenmerken van deze waterslang is de flexibiliteit. Die is nodig omdat wasmachines vaak geplaatst zijn op plaatsen waarbij de ruimte beperkt is. Zorg er in ieder geval voor dat de koppelingen aan de uiteinden geschikt zijn voor de wasmachine en kraan!

Waarom een waterslang van WitWay?

Bij ons profiteert u in de eerste plaats van vaste lage prijzen. Daarbij krijgt u bovendien altijd de beste kwaliteit. Of u nu een waterslang zoekt voor de tuin, camper of caravan, dankzij ons uitgebreide online assortiment zult u altijd de juiste vinden die u nodig heeft.

Filters