België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Nicoll Vodalis

U kiest voor een stijlvol en innovatief design met regenpijpen en hulpstukken van Nicoll Vodalis. Het vooraanstaande Belgische merk Nicoll is constant op zoek naar manieren om regenwater nog efficiënter af te voeren. Met dakgoten en regenpijpen van dit bedrijf legt u daardoor gegarandeerd een hoogwaardig regenwaterafvoersysteem aan. Bij WitWay vindt u een uitgebreide collectie Nicoll Vodalis producten. Bekijk direct ons assortiment en stel zelf eenvoudig uw hemelwaterafvoer samen!

Nicoll Vodalis regenpijp

U zit goed bij WitWay als u een hoogwaardige regenpijp wilt bestellen. Naast de standaard grijze variant hebben wij ook een Nicoll Vodalis regenpijp in verschillende kleuren en afmetingen. Wat dacht u bijvoorbeeld van stijlvol antraciet, opvallend rood of een HWA-buis wit? U vindt het allemaal in ons uitgebreide assortiment. U kunt uw Nicoll Vodalis regenpijp met een diameter van 80 en 100 mm bestellen. De bredere buizen zijn geschikt voor gebouwen met een groot dakoppervlak. Als u woning of schuur een klein of middelgroot dak heeft, is een regenpijp met een doorsnede van 80 mm voldoende.


Nicoll Vodalis hulpstukken

Uw regenwaterafvoer is niet compleet zonder onze Nicoll Vodalis hulpstukken. Met onder andere bochten, T-stukken en moffen zorgt u ervoor dat uw afvoer perfect aansluit bij uw woning. Wilt u water opvangen om later te gebruiken? Dan biedt de vulautomaat voor de regenton uitkomst. De Nicoll Vodalis hulpstukken zijn net zoals de regenpijpen leverbaar in verschillende diameters. Let bij uw bestelling op dat alle onderdelen hetzelfde formaat hebben. Alleen dan sluiten de hulpstukken en regenpijpen goed op elkaar aan. Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact op met onze deskundige medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Nicoll Vodalis kopen

Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u een regenwaterafvoer van Nicoll Vodalis kopen? Dan bent u bij WitWay aan het juiste adres! In ons ruime assortiment vindt u vele producten van het vooraanstaande merk Nicoll. Naast een regenpijp pvc hebben wij ook dakgoten uit de Nicoll Ovation serie. Deze kunt u direct meebestellen als u uw regenpijpen en hulpstukken van Nicoll Vodalis gaat kopen. Profiteer van scherpe prijzen en bestel direct bij WitWay: dé specialist in regenwaterafvoersystemen!

Installatiemateriaal

Z