België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering

Tyleenslang

Op zoek naar de juiste tyleenslang voor uw project? Bij ons vindt u een breed assortiment tyleenslangen, waaronder tyleenslangen voor water, HDPE en ZPE en tyleenslangen voor gas. Met onze hoogwaardige tyleenslangen bent u verzekerd van betrouwbare en veilige oplossingen voor uw water- en gasleidingen.

Tyleenslang voor water

Onze tyleenslangen voor water zijn speciaal ontworpen om een efficiënte watertoevoer te garanderen. Of u nu water wilt transporteren voor irrigatiedoeleinden, in uw tuin of voor andere toepassingen, zoals drinkwater, onze tyleenslangen bieden de duurzaamheid en flexibiliteit die u nodig heeft. Met verschillende diameters en lengtes, waaronder tyleenslang 32 mm, tyleenslang 25 mm en tyleenslang 16 mm, kunt u de juiste maat kiezen die past bij uw specifieke behoeften. Voor een drinkwatervoorziening is het belangrijk dat de tyleenslang over het KIWA keurmerk beschikt, maar voor het aanleggen van beregening in de tuin kunt u ook kiezen voor een ongekeurde tyleenslang.

Tyleenslang geschikt voor drinkwater met het KIWA keurmerk

Bent u op zoek naar een hoogwaardige tyleenslang voor drinkwater die voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen? Ontdek onze tyleenslangen met het KIWA keurmerk. Met dit keurmerk bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare oplossing voor uw drinkwaterinstallatie.

Onze tyleenslangen voor drinkwater met het KIWA keurmerk zijn speciaal ontworpen en geproduceerd volgens de richtlijnen voor drinkwaterkwaliteit. Ze zijn getest op duurzaamheid, hygiëne en chemische bestendigheid, zodat u kunt genieten van schoon en veilig drinkwater in uw woning, bedrijfspand of tuin.

Het KIWA keurmerk garandeert dat onze tyleenslangen voldoen aan de strenge eisen en normen op het gebied van drinkwaterveiligheid. Hierdoor kunt u met een gerust hart gebruik maken van onze tyleenslangen voor het transporteren van drinkwater.

Tyleenslang voor gas

Voor gasleidingen bieden wij ook tyleenslangen van hoge kwaliteit. Onze tyleenslangen voor gas voldoen aan de strenge veiligheidsnormen en zorgen voor een betrouwbare gasdoorvoer. Ze zijn ook uitgevoerd met het in Nederland geldende kwaliteitskenmerk voor gasleidingen, het GASTEC keurmerk. Met hun uitstekende weerstand tegen corrosie en hoge drukbelasting zijn ze ideaal voor het transporteren van gas in diverse toepassingen.

Bij het kiezen van de juiste tyleenslang is het belangrijk om rekening te houden met de specifieke eisen en richtlijnen voor uw project. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Koppelingen voor tyleenslang

Bij WitWay hebben we diverse soorten tyleenslang koppelingen in het assortiment. Het is hierbij belangrijk om te letten op de toepassing van de Tyleenslang. Voor de tyleenslang voor water zijn andere koppelingen nodig dan voor de tyleenslang voor gas. De koppelingen voor water zijn niet veilig te gebruiken voor een tyleenleiding voor gas en de tyleen koppelingen voor gas zijn niet veilig te gebruiken voor een waterleiding.

De tyleenslang koppelingen voor water zijn voorzien van het KIWA keurmerk. En de tyleenkoppelingen voor gas beschikken over het GASTEC keurmkerk. Zo weet u dat het kwalitief goede en veilige koppelingen zijn voor uw leiding van tyleen.

Tyleenslang kopen

Bestel vandaag nog uw tyleenslang voor drinkwater met het KIWA keurmerk of uw tyleenslang voor gas met het GASTEC keurmerk bij ons en profiteer van een veilige en betrouwbare oplossing voor uw drinkwatervoorziening of gasleiding. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Ontdek ons assortiment online en bestel uw tyleenslangen vandaag nog!

Veelgestelde vragen

Wat is een tyleenslang?

Een tyleenslang is een slang die gemaakt is van kunststof en daardoor, in tegenstelling tot metalen leidingen, flexibel is. Deze slang wordt gebruikt voor verschillende leidingssystemen zoals (drink)water en gas. Door de flexibiliteit heeft u bovendien een eenvoudige oplossing voor slecht bereikbare plekken en nauwe ruimtes.

Welke diameter tyleenslang?

De diameter van tyleenslang die u nodig heeft, hangt af van de toepassing waar u deze voor wilt gebruiken. Er zijn verschillende groottes verkrijgbaar, die variëren van 16 mm tot 50 mm. De diameter die u nodig heeft, hangt af van of u drinkwater wilt verplaatsen in kleine hoeveelheden, of juist een grote hoeveelheid water in de tuin moet vervoeren.

Hoe diep moet een tyleenslang?

Het wordt aangeraden om tyleenslang op een diepte van tussen de 50 cm en 60 cm in te graven. Dit voorkomt namelijk dat de vloeistoffen in de slang kunnen bevriezen. U hoeft echter niet bang te zijn dat wanneer u de slang niet ingraaft, deze kapotvriest. Tyleen is namelijk vorstbestendig en zal bij lage temperaturen niet beschadigd raken.

Waar tyleenslang te koop?

Tyleenslang is op verschillende plaatsen te koop, zowel in fysieke winkels als bij online bedrijven. Wanneer u kiest voor het kopen van tyleen bij een webshop als WitWay, heeft u het voordeel van zeer lage prijzen, in combinatie met een groot assortiment én een snelle levering. Ook ziet u direct welk type tyleenslang u nodig heeft.

Filters