België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Pluggen

Ontdek de perfecte pluggen voor elke toepassing bij WitWay!

Bij WitWay begrijpen we dat de keuze van de juiste plug voor uw project cruciaal is voor een solide en veilige constructie. Ontdek ons uitgebreide assortiment met o.a. hoogwaardige pluggen van hèt topmerk pluggen: Fischer. Fischer pluggen voldoen aan de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid, betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Voor elke bevestiging heeft Fischer de juiste bevestigingsoplossing. Fischer staat wereldwijd bekend om hun innovatieve benadering van bevestigingstechnologie en de compromisloze betrouwbaarheid van hun producten.

Nylon Muurpluggen: Ontworpen voor optimale grip en sterkte in diverse wandmaterialen. Of je nu iets in beton, baksteen of andere harde oppervlakken moet bevestigen, deze pluggen zorgen voor een veilige bevestiging.

Slagpluggen: Voor snelle en efficiënte montage in harde materialen zoals beton zijn onze slagpluggen de ideale keuze. Ze zijn ontworpen voor eenvoudige installatie met een hamer, wat resulteert in een stevige bevestiging die bestand is tegen zware belastingen.

Hollewandpluggen: Specifiek ontworpen voor gebruik in holle wanden, bieden onze hollewandpluggen een betrouwbare bevestigingsoplossing. Ze zetten zich uit achter de wand voor maximale stabiliteit, zelfs in materialen zoals gipsplaat.

Gipsplaatpluggen: Voor bevestigingen in gipsplaat bieden onze gipsplaatpluggen een solide grip en voorkomen ze beschadiging van het kwetsbare materiaal. Vertrouw op deze pluggen voor een snelle en veilige montage.

Kozijnpluggen: De Fischer kozijnpluggen zijn ontworpen om een stevige verbinding te creëren tussen kozijnen en muur. Kozijnpluggen worden vaak gebruikt in de bouw- en installatiesector, vooral bij de installatie van deur- en raamkozijnen. Ze bieden een krachtige ondersteuning en stabiliteit, waardoor je met vertrouwen je kozijnen kunt installeren.

Inslagankers: Voor toepassingen waar snelheid en eenvoud van belang zijn, zijn onze inslagankers de perfecte keuze. Ze bieden een snelle installatie en een sterke grip in diverse harde bouwmaterialen zoals beton. Inslagankers zijn ontworpen voor snelle en eenvoudige installatie door het direct in het materiaal te slaan, meestal met behulp van een hamer of een ander geschikt gereedschap. Het inslaganker zet uit bij het indrijven in het materiaal, wat zorgt voor een stevige grip en stabiliteit.

Doorsteekankers: Doorsteekankers bieden over het algemeen een sterke en betrouwbare bevestiging, vooral in harde materialen zoals beton. Ze zijn geschikt voor het bevestigen van zware lasten. De veelzijdigheid van onze doorsteekankers maakt ze geschikt voor uiteenlopende toepassingen in de bouwsector. Thermisch verzinkte doorsteekankers / klikkers worden veel ingezet bij bevestigen in beton, met name in vochtige omgevingen zoals spouwmuren en kelders. Bij het aandraaien van zo'n bouwanker zet de spreidingsclip uit in het beton, waardoor dit anker goed klemt en beschikt over een hoog draagvermogen.

Pluggen kopen

Ontdek ons grote assortiment pluggen en verhoog de betrouwbaarheid van jouw project: Of je nu een professional bent in de bouwsector of een doe-het-zelver, WitWay heeft de juiste pluggen voor jouw specifieke project. Van nylon muurplugen tot slagpluggen en van gipsplaatpluggen tot doorsteekankers.

Heb je vragen of advies nodig bij het kiezen van de juiste pluggen? Ons deskundige team staat klaar om je te helpen. Neem contact met ons op en bouw binnenkort met vertrouwen met de beste pluggen op de markt.

Installatiemateriaal

Z