België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Beregening

Wilt u graag beregening aanleggen voor uw tuin, sportveld of manege? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Alles wat u nodig heeft voor het aanleggen van uw beregeningssysteem vindt u in de webwinkel van WitWay. Als groothandel voor particulieren en zakelijke klanten zijn wij in staat om alles te leveren voor de beregening. In ons assortiment vindt u onder andere pompen, sproeiers, tyleenslang, koppelingen en de toebehoren voor een bewateringssysteem. De beregeningsmaterialen van WitWay kunnen worden gebruikt door hoveniers voor professionele toepassingen, maar is ook uitermate geschikt voor de particulier gebruik, instellingen en sportclubs.

Alles voor uw beregeningsinstallatie!

Het brede assortiment van WitWay vindt u voordelige Pedrollo pompen en sproeiers van de merken Rain Bird en het Italiaanse merk Vyrsa. Maar ook voor automatische beregening kunt u bij WitWay terecht. Zo vindt u in de webwinkel de beregeningscomputers van Rain Bird. Deze kunnen worden ingesteld om te sproeien op vaste tijdstippen voor een optimale beregening van uw tuin, park en sportvelden. Maar ook Alfaflex tuinslangen voor het handmatig besproeien van uw tuin, groentetuin en park kunt u bestellen in onze webwinkel. Wij leveren uit eigen voorraad waardoor u snel uw bestelling in huis heeft.

Kwaliteitsproducten en snelle verzending

Of u nu uw tuin volledig automatisch wil laten beregenen of dit liever handmatig doet, in beide gevallen vindt u bij WitWay wat u zoekt. Wij leveren alleen de beste kwaliteit pompen, magneetkleppen, slangen en beregeningssproeiers. Daar komt onze uitstekende service vervolgens overheen. Als u vragen heeft met betrekking tot onze producten, of graag advies op maat ontvangt, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bestel uw beregening eenvoudig in onze webwinkel!

Veelgestelde vragen

Hoe diep moet beregening liggen?

Dit is afhankelijk van het soort beregening wat u heeft. Wat belangrijk is, is dat er over de grond nog een grasmaaier moet kunnen maaien zonder dat de messen het beregeningssysteem raken. Pop-up sproeiers dienen ongeveer 2 cm onder de grondhoogte geplaatst worden. Wanneer u gebruik maakt van een druppelslang en u wilt de wortelgroei bevorderen, dan plaatst u de slang 5 tot 7 centimeter onder het oppervlak. Indien u niet zeker weet hoe diep uw beregening dient te liggen, kunt u altijd even contact met ons opnemen voor deskundig advies.

Wat is beregening?

Het is een toevoeging op natuurlijke waterval om de groei van bijvoorbeeld uw gewassen te bevorderen. Voor onder andere landbouwgrond, maar ook voor kassen met planten is beregening ideaal. Beregening is in allerlei vormen en maten verkrijgbaar.

Welke diameter tyleenslang beregening?

Voor beregening op een waterleiding met een tyleenslang kunt u er van uitgaan dat een diameter van 25mm voldoende is. Echter raden wij u aan voor beregeningssystemen met een beregeningspomp een tyleenslang aan te kopen van 32mm. U kunt altijd contact met ons opnemen voor deskundig advies over de juiste diameter van de tyleenslang.

Hoe beregening aanleggen?

Dit is afhankelijk van de soort beregening die u heeft. Zo zijn er systemen die u kunt aanleggen op het grondoppervlak, maar ook systemen die verder onder de grond geplaatst dienen te worden. Bij veel van onze productpagina’s geven wij u uitleg over hoe u dit product aanlegt. Indien u er niet uitkomt kunt u contact met ons opnemen.

Wat kost beregening aanleggen?

Dit hangt af van de soort beregening die u aanschaft. Op onze site kunt u vinden wat de prijzen zijn per beregening. Ook kunt u zelf de beregening die u bij ons bestelt aanleggen, zodat u niet aan installatiekosten vast zit.

Waarom beregening kopen bij Witway.nl?

Bij ons vindt u een breed aanbod aan beregening en alle producten die daarbij horen. Op deze manier kunt u volledig zelf een hoogwaardig beregeningsysteem installeren! Bij vragen kunt u altijd even contact met ons opnemen voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het installeren van uw beregening.