België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn

Storz Koppelingen

Wilt u brandweerslangen met elkaar verbinden, of wilt u uw waterslang op een vast armatuur verbinden met een Storz koppeling? Dan bent u Bij WitWay aan het juiste adres! Wij bieden een ruim assortiment aan verschillende Storz koppelingen. Deze Storzkoppelingen kunnen uitstekend gebruikt worden voor platte oprolbare slangen.

Storz koppeling

Welke Storz koppeling?

Onder de nokafstand verstaan wij de afstand tussen de binnenkant van de klauwen. Deze afstand wordt in millimeters gemeten. Een storz koppeling bestaat uit 2 identieke delen die precies in elkaar gedraaid kunnen worden. Zo heeft het ene deel van de koppeling uitstulpingen en de andere helft even veel uitsparingen. Deze draaien precies in elkaar en zorgen voor een goede en waterdichte aansluiting. Hoeveel uitsparingen en uitstulpingen de koppeling heeft is afhankelijk van de diameter.

Storz benodigdheden

Naast de Storz koppelingen vindt u hier ook enkele extra hulpstukken en benodigdheden. De storz sleutelis 1 van deze hulpmiddelen. Met de storz sleutel kunt u eenvoudiger de storz koppelingen monteren. Het is gemaakt van aluminium en is geschikt voor de maten met een nokafstand van 66 mm tot 89 mm. Daarnaast kunt u ook de storz straalpijp in het aanbod vinden. Deze straalpijp is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is daardoor licht van gewicht. Het handgrip is gemaakt van rubber waardoor u een goede grip behoudt op de straalpijp. Het kan besteld worden in verschillende maten.

Korz koppeling eenvoudig en snel bestellen

Bestel uw storz koppelingen makkelijk en voordelig bij WitWay. Met ons ruime assortiment van ruim 10.000 producten vindt u altijd wat u zoekt voor uw project en reparatieklus. Naast de storz koppelingen vindt u in de webshop ook PVC buizen, fittingen, drainagebuizen, drukleidingen en nog veel meer. Bekijk het volledige aanbod en bestel in onze webwinkel.

Bestel uw Storz koppelingen voordelig in onze webwinkel.

Filters