België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

WitWay
Klantenservice Momenteel gesloten
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Flexibele waterleiding

Flexibele waterleiding

Wilt u aan de slag met een flexibele waterleiding in uw woning? Witway helpt u graag en voorziet in een groot aantal verschillende buizen en onderdelen om mee aan de slag te gaan. Denk aan koperen en stalen buizen voor uw cv of waterleiding, maar ook PVC-buizen vindt u in ons assortiment terug. Met verschillende soorten fittingen kunt u uw flexibele waterleiding uitbreiden. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld knelfittingen, draadfittingen of messing koppelingen.

Flexibele waterleiding PVC

Wilt u voor uw flexibele waterleiding PVC gebruiken? Dan kiest u uit losse buizen met gladde einden of uit buizen met een aangevormde lijmmof. Ook transparante PVC-buizen behoren tot de mogelijkheden tot een lengte van 5 meter. Zoekt u een PVC-afsluiter of een terugslagklep? Witway heeft voor uw flexibele waterleiding PVC appendages in verschillende soorten en maten. En heeft u nog niet al het gereedschap of afwerkingsmateriaal in huis om uw flexibele waterleiding te perfectioneren? Niet gevreesd, bij Witway vindt u ook daarvoor het juiste gereedschap en de beste lijm.

Flexibele waterleiding water

Bent u van plan om in uw flexibele waterleiding water te vervoeren, dan is het goed om van tevoren te bedenken of het om drinkwater gaat. Sommige buizen zijn hier namelijk niet voor geschikt. De buizen die u wél kunt gebruiken voor drinkwater zijn voorzien van het KIWA-keurmerk. Gebruikt u in uw flexibele waterleiding drinkwater, dan is PVC daarvoor een goede oplossing. De meeste PVC-buizen zijn voorzien van het KIWA-keurmerk en dus geschikt voor dit doel. Heeft u vragen over de aanleg of uitbreiding van uw flexibele waterleiding of de verschillende materialen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder!

Installatiemateriaal

Z