België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Flexibele waterleiding

Een flexibele waterleiding is een moderne en veel toegepaste manier om een leidingsysteem voor water aan te leggen, waarbij de werkruimte soms beperkt is. Het is daardoor een goede oplossing voor het aanleggen van de drinkwaterleiding in een boot of caravan, maar u kunt er net zo makkelijk uw huidige waterleidingsysteem door vervangen. Een meerlagen buis, een gevlochten waterleiding of tyleenslangen zijn voorbeelden van onderdelen van een flexibele waterleiding. Bestel ze online bij WitWay voor een vaste lage prijs!

Flexibele waterleiding koppeling

Een veelgebruikte flexibele waterleiding koppeling is een knelkoppeling. Het grote voordeel hiervan is namelijk dat u deze zeer eenvoudig kunt bevestigen, zonder daarbij gebruik te hoeven maken van speciaal leidinggereedschap of een aparte flexibele aansluitslang. Deze koppelingen zorgen natuurlijk wel voor een perfecte sluiting die geheel lekvrij is en niet los zal schieten bij een hoge waterdruk. De flexibele waterleiding koppeling is bij WitWay uiteraard ook in verschillende groottes verkrijgbaar.

Flexibele waterleiding PVC

Een flexibele waterleiding van PVC is om een aantal redenen een absolute aanrader. Allereerst zorgt de flexibiliteit van dit systeem er voor dat u op praktisch iedere plek wel een waterkraan kunt plaatsen. Dat maakt dit systeem geschikt voor gebruik in huis, maar ook in uw boot of camper. De flexibele waterslang van PVC is bovendien verkrijgbaar met een multifit aansluiting, zodat u ook eenvoudig flexibele slangen met een variërende dikte aan elkaar kunt koppelen.

Flexibele waterleiding drinkwater

Onze flexibele waterleiding voor drinkwater kunt u installeren in de keuken of badkamer, maar wist u dat deze ook goed geschikt is voor buitenshuis gebruik? Wilt u bijvoorbeeld een kraan buiten aan de muur bevestigen, dan is dit type waterleiding een hele goede en betrouwbare oplossing. Een voordeel is dat u het systeem eenvoudig los kunt maken en eventueel weer op een andere plek kan bevestigen. De flexibele waterleiding voor drinkwater is bovendien nu extra scherp geprijsd, dus profiteer en bestel deze vandaag nog!

Flexibele waterleiding maten

Met onze diverse flexibele waterleiding maten kunt u voor de meeste doeleinden een geschikte oplossing vinden. De buigzame waterleidingen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes zoals 12 mm, 15 mm en 22 mm. De dunste uitvoering is geschikt voor het transporteren van drinkwater naar uw wc of de wastafel. De dikste maat wordt vaak toegepast bij het vervoeren van grotere hoeveelheden water, zoals in de badkamer bij de toevoer naar een stortdouche of bubbelbad.

Flexibele waterleiding aansluiten

Een flexibele waterleiding aansluiten is over het algemeen snel en makkelijk te doen. U hoeft de materialen niet aan elkaar te lassen of te solderen. Ook is het materiaal makkelijk op maat te zagen en afdoppen van het systeem is eveneens vrij eenvoudig. Het vastzetten van de leiding aan de muur is zo gebeurd en u kunt verschillende waterslangen met een koppelstuk aan elkaar verbinden. Zo heeft u dus ook nog eens bijzonder veel mogelijkheden wanneer u zelf een flexibele waterleiding gaat aansluiten!

Flexibele waterleiding kopen

Voordelig een flexibele waterleiding kopen voor een nieuw leidingsysteem aanschaffen? Wij helpen u graag verder! Zoek de juiste soort en maat van het installatiemateriaal uit met de bijbehorende slangen en wij zorgen ervoor dat u uw bestelling snel in huis heeft en u het buigbare waterleidingsysteem direct kunt installeren. Met onze lage prijzen bent u bovendien ook nog eens zeer voordelig uit wanneer u een flexibele waterleiding wilt kopen in de uitvoering die u zoekt.

Veelgestelde vragen

Kan flexibele waterleiding in de muur?

Ja, één van de voordelen van een flexibele waterleiding is dat u deze in een muur kunt plaatsten. Dit kan op verschillende manieren. U kunt bijvoorbeeld een sleuf frezen en de flexibele leiding hier in plaatsen. Wanneer er al een gat door de muur loopt, kunt u de leiding hier ook doorheen voeren.

Welke maat flexibele waterleiding?

De maat van een flexibele waterleiding is afhankelijk van waar u deze voor wilt gebruiken. Bij het verplaatsen van grote hoeveelheden water is het aan te raden om voor een dikke maat te kiezen. Gaat het om een kleine hoeveelheid onder niet bijzonder grote druk, dan kunt u kiezen voor een dunne variant.

Hoe lang gaat een flexibele waterslang mee?

In theorie gaat een flexibele waterslang uw hele leven mee. Zeker wanneer deze goed is weggewerkt en geen last heeft van weersinvloeden of kans heeft om beschadigd te raken, is dit de beste en meest duurzame oplossing voor op de lange termijn.

Wat kost flexibele waterleiding?

Een flexibele waterleiding in zijn geheel kost enkele tientallen euro's, afhankelijk van de grootte van het systeem dat u aan wilt leggen. Er zit namelijk het nodige verschil in prijs tussen een flexibele waterleiding voor een caravan of voor een compleet drinkwatersysteem van een kantoorpand.

Installatiemateriaal

Z