België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Regentonnen

Regenton hout

In ons assortiment vindt u diverse regentonnen, waaronder de houten regenton. De houten ton is gemaakt van oude Spaanse en Franse wijnvaten waarin de wijn gemiddeld acht jaar heeft gerijpt. Een sterk houtsoort is daarbij van belang en daarom zijn deze regentonnen gemaakt van eikenhout en kastanjehout. Een houten regenton draagt bij aan een authentieke uitstraling van uw tuin en terras.

Regenton kunststof

Wanneer u op zoek bent naar een zeer gebruiksvriendelijke regenton bent u bij Haxo aan het juiste adres. De regenton kunststof uit onze collectie is zeer eenvoudig te monteren aan uw regenpijp en is, in vergelijking met regentonnen van andere materialen, gemakkelijk te verplaatsen door het lichte gewicht. Een regenton kunststof is bovendien beschikbaar in vele inhoudsmaten, zoals de ruime Harcostar ton 227 liter.

Regenton design

Bent u benieuwd welke unieke regenton past bij de sfeer van uw tuin en terras? Bekijk dan al onze design regentonnen online op onze website. Hier vindt u regentonnen die mogen opvallen vanwege hun bijzondere uiterlijk en tegelijkertijd hun functie verbloemen. Een design regenton is niet alleen een toevoeging voor uw tuin, het is ook nog eens functioneel. Bekijk ons totale aanbod online en laat je inspireren!

Kleine regentonnen

Wij hebben een breed assortiment aan kleine regentonnen in verschillende kleuren en uitvoeringen. U vindt hier groene en grijze kunststof Ward regentonnen van met een inhoud van 100 liter.

Het opvangen van regenwater is tegenwoordig erg belangrijk. Zo kun je bij regen gratis het water opvangen en bij droogte weer gebruiken om de planten water te geven. Tevens helpen alle regentonnen in uw wijk voorkomen dat het riool overbelast raakt bij een hevige stortbui.

Met het opgevangen water uit uw regenton kunt u uw tuin besproeien of de potplanten bewateren. Door bij het besproeien van uw planten gebruik te maken van regenwater uit regentonnen bespaart u kostbaar drinkwater. Zo bespaart u geld uit en draagt u een steentje bij aan het milieu.

Installatiemateriaal

Z