België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Nicoll Ovation Buizen

Als u PVC onderdelen zoekt om uw regenwaterafvoer mee samen te stellen, raden we u aan om voor het duurzame Nicoll Ovation buizen te kiezen! Met de onderdelen van dit systeem zet u in een handomdraai een efficiënte leidingafvoer in elkaar. Hoe uitgebreid de constructie wordt kunt u helemaal zelf bepalen. De basisbuis is vier meter lang maar gemakkelijk door middel van een zaag in te korten naar uw persoonlijke voorkeur. De buizen zijn op elkaar aan te sluiten door middel van verschillende hulpstukken zoals een mof of een bocht -verkrijgbaar in verschillende hoeken. Bij ons vindt u ook gootdrains en andere speciale hulpstukken. Als u kiest voor een duurzame oplossing voor uw regenwaterafvoer, dan gaat u voor de Nicoll Ovation buizen!

Nicoll Ovation PVC buizen

U kunt de Nicoll Ovation PVC buizen eenvoudig aan elkaar koppelen en zo de infrastructuur van uw eigen regenwaterafvoer bepalen. De buizen zijn platter van vorm dan de traditionele cilindervormige pijpen. Ze zijn vervaardigd van hoge kwaliteit PVC en hierdoor zeer duurzaam. Bovendien zijn de Nicoll Ovation PVC buizen in wel acht verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat er altijd wel een tint tussen zit die past bij de achtergrond waartegen ze geplaatst worden! Zijn deze buizen niet helemaal wat u zoekt? Neemt u dan eens een kijkje bij al onze regenpijpen en hulpstukken.

Nicoll Ovation buizen & hulpstukken

De Nicoll Ovation buizen & hulpstukken gebruikt u om de verschillende buizen in uw leidingsysteem op elkaar aan te sluiten en de lengte en richting van uw regenwaterriolering te bepalen. Zo vindt u in de collectie bochten van 15°, 45°, 67° en 87°. Sommige hiervan zijn gedraaid zodat u de richting en positie van de buizen kunt wijzigen. Ook zijn er moffen en overgangstukken die twee buizen van verschillende breedtes op elkaar aan kunnen sluiten; hieronder vallen zelfs exemplaren waarmee u van de platte Nicoll Ovation PVC buizen over kunt gaan op de bekendere cilindervormige exemplaren. De Nicoll Ovation buizen & hulpstukken zijn van hoge kwaliteit PVC gemaakt en u kunt deze eveneens voordelig bestellen bij Witway!

Installatiemateriaal

Z