België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Benzineslang

Maakt u gebruik van snoerloze apparaten op benzine? Met een benzineslang van Witway kunt u de aanvoer van olie en benzine veilig stellen. In ons assortiment hebben wij benzineslangen van verschillende lengte en dikte waarmee u bijvoorbeeld een 2 of 4 takt motorpomp van brandstof of olie kunt voorzien. Bij onze productgegevens vindt u alle belangrijke informatie over de benzineslang die u nodig heeft, zoals de materiaalsoort, de minimale en maximale bedrijfstemperatuur en de barstdruk. Een benzineslang van Witway is breed inzetbaar bij branders , verwarmingstoestellen en andere gemotoriseerde apparaten.

Benzineslang 8mm

Zowel de inwendige dikte als de uitwendige dikte van een benzineslang moeten overeenkomen met de aansluiting op uw apparaat. Daarom is het belangrijk dat een benzineslang 8 mm ook de juiste buitendikte heeft. Bij Witway heeft u de keuze uit verschillende uitwendige breedtematen. U kunt de lengte van een benzineslang zelf bepalen, want u kunt deze per meter of met een vaste lengte bestellen. Ook benodigde hulpstukken zoals slangklemmen kunt u in verschillende afmetingen bij Witway bestellen, zodat aansluiten eenvoudig wordt.

Benzineslang kopen

Welk apparaat u ook gebruikt, een benzineslang kopen doet u bij Witway uiterst voordelig en op maat. Desgewenst kunt u de lengte naar eigen wens inkorten voor een optimale aansluiting. Een benzineslang kan niet alleen voor het transporteren van olie of benzine gebruik worden, maar ook voor andere vloeistoffen of bepaalde gassen. In dat geval dient u nadrukkelijk rekening te houden met het maximaal aantal toegestane aantal bar. Bij ons productinformatie checkt u voor iedere benzineslang eenvoudig hoeveel dat is. Bij Witway bestelt u niet alleen voordelig, maar geniet u ook de voordelen van een snelle levering.

Veelgestelde vragen

Wat is een benzineslang?

Dit is een slang die speciaal bedoeld is om olie en benzine aan te voeren naar snoerloze apparaten die op brandstof lopen. Gebruik ze bijvoorbeeld om een 2 of 4 takt motorpomp mee van brandstof of olie te voorzien. De mini- en maximale bedrijfstemperatuur, materiaalsoort, barstdruk van de slang en andere factoren zijn afhankelijk van de specifieke toepassing.

Welke soorten benzineslang?

Er zijn diverse slangen om uit te kiezen bij WitWay.

  • Tricofuel flexibele olieslang/benzineslang: zeer slijtvast en ook flexibel bij lage temperaturen. Uit drie lagen opgebouwd. Geschikt voor de doorvoer van olie, benzine, bio-diesel en andere niet aromatische brandstoffen naar pompen, verwarmingstoestellen, branders, etc.
  • Optimit Oil Petrol G 5600 olie/benzineslang: speciaal geschikt voor olie, brandstoffen, smeermiddelen, benzine, diesel, hydrauliekolie, lucht en inerte gassen. Zeer flexibel en knikvrij. Heeft een ideale olie- en weersbestendigheid. Bij water is de temperatuurbestendigheid maximaal 80 °C.
  • OSD 10 zuig/persslang P15: bedoeld voor zware toepassingen in landbouw en industrie. Geschikt voor koolwaterstoffen met maximaal 50% aromaten, oliën, hydraulische vloeistoffen en smeermiddelen. Slijtvast en weersbestendig. Flexibel en knikvrij.
  • Industrieslang incl. geperste koppelingen: bedoeld voor het zware werk. Verkrijgbaar in lengtes van 4, 5 en 6 meter.
Hoe benzineslang gebruiken?

Check eerst of zowel de dikte als de uitwendige dikte kloppen met uw apparaat. Zolang beide maten overeenkomen, kunt u ze gerust aansluiten. Om dit gemakkelijker te maken, zijn er bij WitWay slangklemmen te bestellen in verschillende afmetingen. Hierdoor weet u zeker dat de slang stevig vastzit en dat er niets mis kan gaan met het pompen en overhevelen van uw brandstof.

Waarom benzineslang kopen bij WitWay?

Omdat u bij ons alles vindt voor uw water- en olietechniek op één handig adres! Het uitgebreide WitWay assortiment bestaat uit vele verschillende soorten slangen, pompen, koppelingen en bijbehorende accessoires van de hoogste kwaliteit. Alleen de allerbeste merken maken deel uit van ons brede aanbod. Bovendien rekenen wij hier de scherpste prijzen voor dus tel uit uw winst!

Filters