België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland

Filter beregeningswater

Zoekt u een filter om beregeningswater te kunnen zuiveren? Dan bent u bij WitWay.nl aan het juiste adres. Hier vindt u diverse filters die beregeningswater tbv de irrigatie voor u filteren. Deze zijn van uitstekende kwaliteit. Dit kan gewaarborgd worden alleen in te kopen bij de meest vooraanstaande merken en fabrikanten. De filters binnen het assortiment van WitWay.nl zijn eenvoudig te installeren en monteren. Zo kunt u kiezen voor de Rain Bird- PRB-100. Dit is een innovatief waterzuiveringsfilter welke is uitgevoerd met 75 micron RVS filterelement. Deze heeft een maximale doorstroming van 4,5m3 per uur. De PP Filter van 125 micron is eenvoudig achter een magneetklep in een druppelslang systeem te monteren en heeft een maximale doorlaat van 5 m3 per uur.

Snelle service

WitWay.nl heeft een ruime voorraad tot haar beschikking. Dit zorgt ervoor dat u een bestelling al binnen enkele dagen in huis kunt verwachten. Wacht niet te lang en ga vrijwel direct aan de slag! Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Hier zitten dagelijks experts klaar om u te voorzien van advies op maat.


Koop vandaag nog uw filter beregeningswater bij WitWay.nl. Snelle levering gegarandeerd!

Veelgestelde vragen

Waarom filter voor beregeningswater gebruiken

Met een filter voor beregeningswater kunt u regenwater zuiver maken om het uiteindelijk weer te gebruiken als beregeningswater. Regenwater of grondwater is niet zo schoon dat het direct gebruikt kan worden en daarom is het verstandig om het water eerst te filteren voordat u het gaat gebruiken.

Hoe werkt een filter voor beregeningswater?

De filter haalt chemische stoffen zoals chloor uit het water, zodat deze geen schade kunnen aanrichten wanneer dit weer gebruikt wordt. In de filter zit een zeef en diverse andere systemen waarmee al het vuil en alle stoffen uit het water worden gefilterd.

Welk soort filter voor beregeningswater nodig?

Een waterzuivering filter kunt u het beste gebruiken voor beregeningswater. Deze zijn volledig afgesteld om al het vuil uit het water te halen zodat het vervolgens weer gebruikt kan worden in allerlei situaties.

Waarom een filter voor beregeningswater kopen bij Witway.nl?

Bij ons vindt u filters voor beregeningswater van de meest hoogwaardige merken. Hierdoor weet u zeker dat u veilig te werk gaat. Bovendien is de levensduur van de producten erg lang. Mocht u vragen hebben over onze filters, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen voor deskundig advies.

Filters