België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

PVC afvoer

WitWay levert alleen PVC afvoerbuizen en hulpstukken die voldoen aan de hoogste normen en eisen. Dit ziet u terug in ons assortiment. Onze producten zijn voorzien van verschillende keurmerken zoals Komo en Kiwa en zijn zijn door Nederlandse bedrijven geproduceerd. Het assortiment van WitWay bestaat uit een breed scala aan PVC buizen en hemelwaterafvoer buizen. U vindt hier ook bevestigingsmaterialen en PVC hulpstukken. Dit alles kunnen wij vanuit onze eigen voorraad leveren.

PVC Afvoer onderdelen

De afvoer van het riool van uw huis komt terecht op de riolering. Voor het verkomen van vieze geuren of verstoppingen, moet deze PVC afvoer nauwkeurig aangelegd worden. Er zijn veel verschillende typen PVC afvoerbuis met elk een eigen diameter. Meestal bestaan ze uit PVC afvoer onderdelen die aan elkaar gelijmd worden. Dit is een gemakkelijke manier van monteren en zorgt ervoor dat u de PVC afvoer weer snel kan gebruiken.

Afvoer PVC

Wij kopen op grote schaal rioleringsproducten in bij Nederlandse producenten zoals Pipelife, Dyka en RBM. Doordat wij op grote schaal inkopen krijgen wij kortingen en deze kortingen berekenen wij weer aan u door. Op deze manier profiteren niet alleen wij van deze manier van inkopen, maar u ook. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor uw rioleringsklus en dit kunt u eenvoudig en voordelig bestellen in de webshop. Omdat wij uit eigen voorraad leveren kunnen wij u een snelle levering van uw PVC afvoer garanderen.

PVC buizen kopen voor riolering

Bekijk op WitWay ons volledige assortiment aan PVC buizen en PVC hulpstukken voor uw riolering en bestel deze eenvoudig, voordelig en veilig in onze webwinkel. Maak uw keuze uit het ruime aanbod aan PVC afvoerbuizen, PVC hulpstukken, SN8 PVC buis en hemelwaterafvoerbuizen. Bij ons vindt u wat u zoekt.

PVC afvoerbuis koopt u voor de scherpste prijs bij WitWay.nl!

Veelgestelde vragen

Wat is PVC?

PVC is de verkorte versie van polyvinylchloride. Het is een van de meest bekende en gebruikte kunststofsoorten. Kijk maar eens in uw woning, uw leidingwater stroomt erdoorheen, uw kunststof kozijnen zijn er van gemaakt maar ook uw elektriciteitskabels worden door dit materiaal omhult. Pvc is een zogeheten thermoplastische kunststof, die makkelijk te verwerken is.

Welke PVC buis maten?

De maat - diameter- van een pvc buis wordt altijd in millimeters weergegeven. Deze varieert bij een afvoerbuis tussen de 32 mm en 315 mm. De diameter van een pvc drukbuis voor de aanvoer van water zit tussen de 12 mm en de 315 mm. Bij een pvc afvoerbuis is de wanddikte niet geheel onbelangrijk. Dat zit hem voornamelijk in de belasting van boven de grond die het materiaal te verduren krijgt. En tot slot is er nog keuze in de lengte, variërend van 1 tot 6 meter.

Hoe pvc buis verlijmen?

Schuur de in te smeren gedeelten lichtjes op, zodat de lijm goed aan de oppervlaktes hecht. De pvc buis voorziet u aan de buitenzijde van lijm en het hulpstuk voorziet u aan de binnenzijde van lijm. Na het schuren en aanbrengen van de lijm drukt u de buis en het hulpstuk meteen stevig tegen elkaar aan, zodat er een solide verbinding tussen de buis en het hulpstuk ontstaat. Bij een omgevingstemperatuur van beneden de 5 graden Celsius is het sterk af te raden om PVC buizen te verlijmen.

Waarom pvc buis kopen bij WitWay?

Bij WitWay heeft u een ruime keuze uit verschillende types en maten pvc buizen. U kunt op uw gemak online de pvc buizen voor uw klus bestellen. WitWay zorgt daarna voor een supersnelle verbinding en u profiteert daarbij van de meest aantrekkelijke prijzen.

Installatiemateriaal

Z