België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Er zijn op dit moment geen producten beschikbaar.

Flexibele afvoerslang

Een flexibele afvoerslang is een buigzame, elastische buis die wordt gebruikt voor het afvoeren van water of andere vloeistoffen van een punt naar een ander, bijvoorbeeld van een apparaat naar een afvoerleiding. Deze slangen zijn vaak gemaakt van materialen zoals kunststof (bijvoorbeeld PVC), rubber of siliconen, waardoor ze buigbaar zijn en gemakkelijk kunnen worden gevormd naar de benodigde configuratie.

Flexibele afvoerslangen worden vaak gebruikt in situaties waar starre buizen moeilijk te installeren zijn vanwege beperkte ruimte of waar flexibiliteit nodig is vanwege bewegende onderdelen. Enkele veelvoorkomende toepassingen zijn onder meer:

  1. Afvoer van wasmachines: Flexibele afvoerslangen worden vaak gebruikt om het afvoerwater van wasmachines af te voeren naar de riolering.

  2. Afvoer van gootstenen en vaatwassers: Ze worden ook gebruikt om water af te voeren van gootstenen en vaatwassers.

  3. Airconditioning units: In sommige gevallen worden flexibele afvoerslangen gebruikt om condenswater af te voeren van airconditioningunits.

  4. Bewegende toepassingen: In situaties waar beweging vereist is, zoals bij de afvoer van water van een vaatwasser die uit de kast wordt geschoven.

De flexibiliteit van deze slangen maakt ze veelzijdig en gemakkelijk aan te passen aan verschillende installatiesituaties. Het is echter belangrijk ervoor te zorgen dat de gebruikte slang geschikt is voor het beoogde doel en compatibel is met de te transporteren vloeistof.

Filters