België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

WitWay
Klantenservice Momenteel gesloten
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Sproeiers

Sproeiers

Wilt u uw tuin en gazon praktisch van water voorzien? Neem dan een kijkje in de grote collectie sproeiers van Witway! Bij ons vindt u verschillende handige methodes om de beregening van uw gras en planten te regelen. Ook voor in uw kas hebben wij de beste sproeiers voor u. Hebben uw sproeiers een opzetje nodig? Dan biedt een Witway sproeistandaard uitkomst. Uw sproeiers hoeven natuurlijk niet zichtbaar te zijn. De pop-upsproeiers in ons assortiment bevinden zich in de grond tot er waterdruk op komt te staan. Deze kunt u inzetten voor uw tuin en gazon maar tevens voor sportvelden en parken!

Sproeiers tuin

Als u met behulp van sproeiers tuin en gazon wilt bewateren, zit u goed bij Witway! Voor de beregening van uw sier- en moestuin kunt u bijvoorbeeld onze klepelsproeiers gebruiken. Deze zijn verkrijgbaar in messing, kunststof en aluminium varianten. Klepelsproeiers zijn eveneens geschikt voor het onderhoud van uw gazon. Houdt u uw flora liever bij op de beproefde manier? Dan kunt u bij Witway een handsproeier bestellen, die eenvoudig is aan te sluiten op een tuinslang. Als u deze efficiënt weg wilt werken, kunt u een van onze handige slanghaspels gebruiken. Daarnaast vindt u in onze sproeiers tuin afdeling een spuitlans hogedrukreiniger, om bijvoorbeeld uw terrastegels mee schoon te maken.

Sproeiers kopen

Wilt u voor het onderhoud van het groen in uw tuin onze handige sproeiers kopen? Dan bestelt u deze eenvoudig en voordelig bij Witway. De sproeiers in ons uitgebreide assortiment zijn eenvoudig te installeren en hebben een instelbaar bereik. Er zijn in onze webshop verschillende sproeiers voor beregening aanwezig voor uw tuin, gazon of broeikas. Alle sproeiers hebben specifieke eigenschappen die zich lenen voor één of meerdere van deze doeleinden. Wilt u uw tuin of gazon in volle bloei zien staan? Dan kunt u het beste de betrouwbare Witway sproeiers kopen!

Veelgestelde vragen

Wat is de beste gazonsproeier?

Een klepelsproeier is uitstekend te gebruiken voor uw gazon. Ook zijn pop-up sproeiers fijne producten voor het beregenen van uw gazon. Deze sproeiers kunt u plaatsen op de gewenste plek in uw tuin en ze zorgen ervoor dat uw gazon altijd in topconditie blijft.

Welke soorten sproeiers zijn er?

Bij ons vindt u nevelsproeiers, pop-up sproeiers, klepelsproeier en sproeiers met een voet of spike. In onze grote voorraad vindt u daarom eigenlijk altijd de sproeier voor de toepassing waarvoor u het wilt gebruiken. Bovendien hebben wij ook spuitlansen in onze voorraad waarmee u handmatig uw gazon kunt beregenen.

Wat is de beste tijd om te sproeien?

De beste tijd om uw tuin te besproeien is wanneer de zon laag staat. Dit is dus in de vroege ochtend of aan het einde van de middag. Wanneer uw planten de gehele nacht door beregend worden is er kans op schimmelvorming.

Hoe tuinsproeier afstellen?

Vaak kunt u met een schroevendraaier de sproeihoek van uw sproeier verkleinen wanneer u tegen de klok indraait. Om de sproeihoek te vergroten draait u juist met de klok mee. Echter kan dit per sproeier verschillen en daarom is het altijd belangrijk om de productbeschrijving van uw sproeier te lezen waar dit in beschreven staat.