België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Sproeiers

Zoekt u sproeiers van de hoogste kwaliteit en van alle bekende merken? Dan heeft u volop keuze in ons uitgebreide assortiment. Onze sproeiers zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zoals de beregening van een gazon of het beregenen van bloemen en planten in de tuin. Ook kunt u met een sproeier natuurlijk tuinmeubilair schoonspuiten of de auto of andere voertuigen. Grofweg zijn er twee soorten: de handsproeier en de vaste sproeier die u in de tuin of op een andere plek plaatst. De overeenkomst tussen beide type sproeiers is dat ze de hoeveelheid water gereguleerd kunnen verspreiden en dat alle sproeiers op een waterslang worden aangesloten.

Tuin sproeiers

Bij WitWay kunt u terecht voor alle soorten tuinsproeiers. En met een sproeier van merken als Hunter, Gardena en Rain Bird heeft u dan absolute topkwaliteit in handen. Deze merken staan namelijk bekend om een combinatie van het gebruik van de beste materialen, optimaal gebruiksgemak en een lange levensduur van hun producten. Wij voegen daar nog een extra voordeel voor u aan toe: onze standaard lage prijzen! Zo bent u dus verzekerd van een keuze uit de beste soorten tuinsproeiers voor tuinbesproeiing zonder dat u daar teveel voor hoeft te betalen.

Soorten sproeiers

Er zijn verschillende soorten sproeiers bij WitWay verkrijgbaar. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere pop-up sproeiers, nevelsproeiers en klepelsproeiers. Deze worden allen over het algemeen op vaste plekken in de tuin, weide of sportveld geplaatst. Het voordeel is dat ze bovendien ook nog eens zo zijn in te stellen, dat u een water sproeier zelfs automatisch kunt laten sproeien. Een sproeier kan op die manier bijvoorbeeld worden gebruikt voor een gerichte bewatering van de tuin, op door u gekozen tijden. Welke soorten sproeiers u ook zoekt, bij ons vindt u ze voor een vaste lage prijs!

Sproeiers kopen

Kortom, sproeiers kopen voor alle denkbare doeleinden doet u voordelig bij WitWay! U vindt ze bij ons in alle soorten en maten, zodat u altijd degene online kunt bestellen die u nodig heeft. Bovendien vindt u bij ons nog veel meer hoogwaardige producten op het gebied van watertechniek, zoals beregeningscomputers waarmee u de tijd en mate van beregening automatisch kunt instellen. Ook dan profiteert u van alle voordelen die u net als bij sproeiers kopen heeft, zoals de zeer scherpe prijzen voor de beste kwaliteit én een snelle levering van uw bestelling!

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik welke sproeier ik nodig heb?

Welke sproeier u nodig heeft, hangt natuurlijk af van waar u deze voor moet gebruiken. Er zijn bijvoorbeeld handsproeiers die u gebruikt om de tuin of andere plaats handmatig te beregenen. Met automatische sproeiers heeft u het voordeel dat deze uit zichzelf zorgen voor de beregening van een tuin of perceel.

Hoeveel sproeiers op waterleiding?

Over het algemeen wordt geadviseerd om een de waterleiding niet meer dan sproeiers aan te sluiten, wanneer u deze gelijktijdig wilt gebruiken. In dit geval gaat het dan ook om reguliere sproeiers. Het nadeel van een teveel aan sproeiers die u plaatst, is namelijk dat de waterdruk dermate afneemt dat de beregening niet efficiënt meer is.