België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering

Kleppendoos

Voor een goed functionerend bewateringssysteem is een kleppendoos essentieel. Hierin plaatst u de magneetkleppen die de watertoevoer naar de sproeiers regelen. De doos is voorzien van diverse gaten en plaatsen om extra openingen te maken. Zo heeft u alle ruimte om de leidingen voor het water er doorheen te laten lopen. U bestelt uw kleppendoos en alle andere benodigdheden voor uw beregeningssysteem voordelig bij WitWay. Bekijk direct online ons uitgebreide assortiment!

Kleppendoos werking

Als u niet beter zou weten, zou u denken dat u een gewone bak in uw handen heeft in plaats van een kleppendoos. De werking ervan is net zo eenvoudig als het uiterlijk. In de vooraf aangegeven gaten kunt u buizen steken voor de toe- en afvoer van water. Deze sluit u met behulp van een manifold aan op de magneetklep of -kleppen die u in de doos heeft geïnstalleerd. Wilt u meer informatie over het gebruik van een kleppendoos of de werking ervan? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.

kleppendoos

Kleppendoos plaatsen

U kunt zelf eenvoudig uw kleppendoos plaatsen. Het is gebruikelijk om dit in de grond te doen. Om het aansluiten van de magneetkleppen zo gemakkelijk mogelijk te maken, raden we aan om de doos in de buurt van uw beregeningscomputer te plaatsen. Na installatie sluit u de kleppendoos af met een deksel. Op deze manier is het systeem beschermd tegen weersinvloeden en kunt u de buizen en magneetkleppen toch eenvoudig bereiken. Het is om die reden verstandig om de hydrantput te plaatsen op een plek waar u deze snel kunt bereiken als dat nodig is. Zo kunt u eventuele problemen snel verhelpen en de beregening van uw tuin of gewassen weer hervatten.

Kleppendoos kopen

WitWay is hét adres voor al uw benodigdheden op het gebied van bewatering. U kunt bij ons onder andere voordelig kleppendozen en hydrantputten kopen en diverse sproeiers aanschaffen. Ook voor een druppelslang en zweetslang bent u bij ons aan het juiste adres. U bekijkt en bestelt al onze artikelen eenvoudig online. Zo kiest u op uw gemak het juiste beregeningssysteem en alle toebehoren uit. U profiteert van scherpe prijzen door uw kleppendoos te kopen bij WitWay. Wij hebben bovendien een grote voorraad, zodat uw bestelling snel geleverd wordt!

Veelgestelde vragen

Wat is een kleppendoos?

Een kleppendoos wordt gebruikt bij een geautomatiseerd beregeningssysteem. Hierin kunt u één of meerdere magneetkleppen plaatsen en deze beschermt de magneetkleppen tegen vuil en nattigheid. Naast dat een kleppendoos de watertoevoer naar de sproeiers regelt en voorzien is van verschillende gaten, biedt het de mogelijkheid om er extra openingen te maken

Waarom kleppendoos gebruiken?

Een kleppendoos, ook wel hydrantput genoemd, is essentieel voor een goed functionerend bewateringssysteem. Deze beschermt de magneetkleppen namelijk veilig afgesloten van viezigheid en weersinvloeden. Daarnaast kunt u ook makkelijk bij de magneetkleppen wanneer er onderhoud nodig is.

Welk soort kleppendoos nodig?

Het formaat hangt af van het aantal magneetkleppen dat wordt bestuurd vanuit de kleppendoos. Bij Witway.nl verkopen we verschillende vormen en maten kleppendozen, zodat er altijd wel een oplossing voor u bijzit! Ook bieden we accessoires aan voor voor het voorkomen van diefstal, zodat uw magneetkleppen veilig opgeborgen zitten.

Hoe kleppendoos plaatsen?

Deze plaatst u net zo eenvoudig als dat het eruit ziet. Graaf een gat in de grond, het liefst zo dicht mogelijk in de buurt bij de beregeningscomputer. Steek de buizen vervolgens in de gaten en sluit deze met behulp van een verdeelstuk aan op de magneetklep(pen), die u in de kleppendoos heeft geïnstalleerd. Wanneer u meer informatie wilt hebben over het gebruik of de werking van uw kleppendoos, helpen onze deskundige medewerkers van de klantenservice u graag verder!

Waarom een kleppendoos kopen bij Witway.nl?

Wij verkopen kleppendozen in verschillende formaten en varianten, waardoor we voor elk beregeningssysteem wel een oplossing kunnen bieden. Ook verkopen we nuttige accessoires, die uw magneetklemmen beschermen tegen diefstal. Uw kleppendoos kan doorgaans al binnen 1 á 2 werkdagen worden geleverd!

Filters