België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn

Lucht- en gasslangen

Heeft u een slang nodig voor uw compressor of voor het transport van vloeibaar petroleumgas? Dan heeft u een lucht- of gasslang nodig die bestand is tegen luchtdruk en diverse gassen. In onze webwinkel vindt u diverse lucht- en gasslangen terug die veilig, en van hoogstaande kwaliteit zijn. Bekijk hier ons complete lucht- en gasslangen aanbod en kies de slang die geschikt is voor uw werkzaamheden en toepassingen.

Luchtslangen voor compressors

Voor uw compressor hebben we luchtslangen in ons assortiment die soepel en licht zijn, en bestand tegen een hoge luchtdruk. Deze heldere, transparante compressor slang met gevlochten perlon inlagen is verkrijgbaar in diverse diameters en lengtes. De luchtslang is bestand tegen olie en vet en daarom ook zeer geschikt voor toepassing in de industrie en de bouw. Tevens zijn deze luchtslangen geschikt om in te zetten als waterslang.

Veilige gasslangen

De gasslangen uit onze webwinkel zijn zeer geschikte slangen voor het transport van vloeibaar petroleumgas. Doordat de gasslangen slijtvast en van topkwaliteit zijn, zijn deze bestand tegen diverse stoffen als propaan en butaan. Om uw veiligheid te garanderen zijn de gasslangen goedgekeurd volgens EN 559 en DG. U kunt de gasslangen gebruiken in keukens, laboratoria, lampen en gasbranders. Deze gasslangen kunnen tevens tegen een hoge luchtdruk die kan oplopen tot 12 bar. Ook zijn de gasslangen bestand tegen temperaturen van -30°C tot +80°C.

Lucht- en gasslangen binnen 2 werkdagen in huis

Bij WitWay.nl kunt u heel eenvoudig en snel uw bestelling plaatsen, afronden en betalen. Uw lucht- en gasslangen worden dan direct vanuit onze voorraad opgestuurd, waardoor u uw producten binnen enkele werkdagen al in huis heeft! Wij hebben ruim assortiment slangen, pompen en slangkoppelingen om uw installatie zo compleet mogelijk te maken. Alles wat u nodig heeft op 1 online adres! Voor vragen en advies kunt u te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice.

Lucht- en gasslangen koopt u voordelig en met snelle levering online bij WitWay.nl

Filters