PVC buis manchet

PVC afvoerbuizen met manchet, klasse SN4 KOMO, grijs, lengte 5 en 6 meter

● Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis

Selecteer producten

0 producten
  • U heeft nog geen producten geselecteerd.

Productkenmerken PVC buis manchet

Lengte
5 & 6 meter
Kleur
Grijs (ral 7037)
Klasse
SN4
Keurmerk
KOMO
Aansluiting
Buis met aangevormde mof, voorzien van manchet
Toepassing
Buitenriolering, drukloos
Geschikt voor
Riolering
Artikelnummer
89
Diameter
110 mm t/m 630 mm
Materiaal
PVC
Verbinding
Manchet

Omschrijving PVC buis manchet

Wanneer u een buitenriolering of buiten water afvoer aan gaat leggen gebruikt u een PVC buis. Deze PVC buis heeft een aan gevormde manchetmof en is daardoor gemakkelijk koppelbaar met de volgende buis. De rioleringsbuis met klasse SN-4 is het meest gangbaar voor het aanleggen van een rioleringsysteem. In onze webwinkel vindt u een uitgebreid aanbod aan afvoer- en riolering hulpstukken voor een goede en voordelige afvoer.

PVC leidingen worden aanbevolen in het Nationaal pakket Duurzaam Bouwen vanwege de recyclingmogelijkheid van PVC. 

Het is belangrijk dat u een PVC buis manchet van goede kwaliteit gebruikt in de bodem, omdat we in Nederland te maken hebben met specifieke bodemsamenstellingen met sterk wisselende grondwaterstanden. Dit geldt nog meer voor de gebieden in Nederland waar een kleigrond is of een veenachtige grondsoort. Om deze reden is het belangrijk dat de PVC buis aan specifieke eisen voldoet. U kunt dus niet zomaar elke PVC buis toepassen. 

De PVC buizen die geschikt zijn voor de bodem in Nederland worden voorzien van een KOMO keurmerk. Dit geeft u de zekerheid dat u een PVC buis manchet koopt, die voldoet aan de kwaliteitseisen die nodig zijn voor gebruik in ons land. 

Een PVC leidingsysteem is meestal niet zichtbaar, omdat deze in de grond verwerkt zijn. Maar ook als ze wel zichtbaar zijn, lijken de PVC buizen op het eerste oog allemaal op elkaar. Maar toch zijn de verschillen groot. Daarom leveren wij alleen maar PVC buizen voorzien van het KOMO keurmerk en zelfs in Nederland gefabriceerd, zodat het voor u ook duidelijk is dat de PVC buizen van goede kwaliteit zijn en de Nederlandse bodem aankunnen. 

PVC buis manchet SN-4

Deze PVC buis manchet in de klasse SN-4 is voorzien van KOMO keurmerk. Deze PVC buis is in verschillende afmetingen beschikbaar bij WitWay tot een lengte van 5 meter.

Let op! De prijs is per lengte

PVC buis manchet kopen

Voor aanvullende informatie of vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers staan iedere werkdag voor u klaar. U kunt uw bestelling direct online plaatsen. Na de betaling kunt u uw PVC buis manchet de volgende werkdag in huis verwachten. 

PVC buis manchet tegen de scherpste prijs? WitWay!

Beoordelingen Schrijf een beoordeling

Beoordeling:
Bericht: Alle buizen staat een KOMO keurmerk op en zijn inderdaad in Nederland gemaakt. Buis en bocht schoven makkelijk in elkaar en zat goed vast. Kortom: Goede kwaliteit en goedkoop!
Naam:

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld
 
 
 
 

Stel uw vraag aan de specialist

Beste Hilde,

U kunt dit inderdaad wel oplossen met een stukje flexibele drainagebuis, de zgn blinde uitvoering.

Drainagebuis blind 80 is een flexibele buis van 80mm  zonder gaatjes. Deze kunt u tussen de bestaande uiteinden van de pvc buizen plaatsen mbv 2 pp klikmoffen 80 mm.

Deze koppeling is niet geheel waterdicht. Als dat wel moet, kunt u er wat kit op aanbrengen.

Met vr. groeten,

Team WitWay.nl

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht