België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Railsystemen

Railsystemen voor buisbevestiging zijn metalen rail in de vorm van een U, ontworpen om buizen, leidingen en andere installaties op een georganiseerde en veilige manier te ondersteunen. Deze bevestigingssystemen bestaan uit montagerails, beugels, schroeven en andere accessoires voor de bevestiging van buizen. Ze bieden diverse voordelen, zoals:

  1. Flexibiliteit: Railsystemen zijn vaak modulair en bieden flexibiliteit bij het ontwerpen van installaties. Dit maakt aanpassingen eenvoudig en zorgt voor een efficiënte lay-out. Zo kun je werken met diverse type beugels en het model beugel kiezen die het beste past bij de te bevestigen leiding of soort klimaat.

  2. Snelheid van installatie: Door voorgemonteerde accessoires en eenvoudige bevestigingsmethoden kan de installatietijd worden verkort, waardoor de efficiëntie toeneemt. De accessoires van Walraven RapidRail worden voorgemonteerd geleverd 'klaar-voor-gebruik voor een snelle montagetijd!

  3. Veiligheid: Goede railsystemen zorgen voor een veilige en stevige bevestiging van buizen, waardoor het risico op ongevallen of schade wordt verminderd.

  4. Uniformiteit: Railsystemen zorgen voor uniforme installaties, wat belangrijk is voor een gestructureerde en overzichtelijke werkomgeving.

  5. Roestvast staal-opties: De producten zijn gemaakt van electrolytisch verzinkt staal voor . Voor omgevingen waar corrosie een zorg is, zijn er ook roestvast stalen railsystemen beschikbaar die duurzaamheid en langdurige buisbevestiging bieden in bijvoorbeeld de levensmiddelenindustrie, laboratoria en waterbehandelingsinstallaties.

  6. Toepasbaarheid: De verzinkt stalen railsystemen zijn geschikt voor diverse industrieën, waaronder de bouw, klimaatsystemen, technische ruimtes van water- en gasinstallaties, warmtepomp installaties, zwembad installaties en meer.

Bekende merken waaronder het Nederlandse topmerk Walraven bieden hoge kwaliteit montagerail systemen. Het Walraven RapidRail® systeem is een innovatief systeem, dat efficiëntie, snelheid en flexibiliteit in buisbevestiging levert.

Het is belangrijk om het juiste railsysteem te kiezen op basis van de specifieke eisen van het project, zoals belasting, omgevingsfactoren en installatietype. Als marktleiding biedt Walraven met z'n RapidRail Systeem vrijwel altijd een geschikt railsysteem aan dat voldoet aan de eisen van het project.

Als officiële Walraven dealer bieden wij alle onderdelen aan van dit veelzijdige Walraven railconstructie systeem. Kijk snel verder in deze categorie en stel je railsysteem samen zodat je morgen al aan de slang kunt met de perfecte bevestiging van al je leidingen! Heb je vragen neem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen je graag verder.

Railsystemen voor de montage en bevestiging van buizen en leidingen snel en goedkoop geleverd door WitWay natuurlijk!

Filters