België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
Hemelwaterafvoer

Gootdrain

Voorkom verstopping van uw hemelwaterafvoersysteem door een hoogwaardige gootdrain te plaatsen. Deze bestelt u eenvoudig online bij Witway. De drain houdt bladeren tegen zodat deze niet in uw dakgoot terecht komen. Of u nu een hemelwaterafvoer zink, staal of PVC heeft, onze gootdrain past altijd! De drain vindt u in ons uitgebreide assortiment. Hier kunt u ook al onze andere onderdelen voor een perfect afvoersysteem bekijken!

Gootdrain plaatsen

In zowel een mastgoot als bakgoot kunt u een gootdrain plaatsen. De onderzijde van de drain kunt u insnijden. Vervolgens knijpt u het gaas samen en legt u het in de dakgoot. De drain werkt het beste als deze iets boven de gootrand uitsteekt. Heeft u al een andere gootdrain liggen in uw regenwaterafvoer? Dan schuift u de nieuwe drain daar eenvoudig in, zodat er een verbinding ontstaat. Hierdoor voorkomt u dat bladeren tussen de beide drains door kunnen vallen. De natuurlijke spanning van de gootdrain zorgt ervoor dat deze zichzelf vastklemt in de dakgoot en goed blijft zitten.

Wilt u uw gootdrain plaatsen in een hele kleine of juist grote goot? Dan kan het zijn dat het gaas niet goed vastklemt. In dat geval kunnen de onderstaande plaatsingsmethodes uitkomst bieden.

gootdrain

Gootdrain prijs

U kunt bij Witway eenvoudig uw gootdrain en de prijs bekijken. Alle informatie vindt u overzichtelijk geordend op onze website. Zo kunt u eenvoudig de specificaties en prijzen van diverse systemen vergelijken. Een goede regenwaterafvoer is bijzonder belangrijk. Daarom houden wij voor al onze producten waaronder de gootdrain, de prijs zo laag mogelijk. Zo kunt u voordelig een perfect functionerend hemelwatersysteem aanleggen!

Gootdrain kopen

U kunt bij Witway eenvoudig online een gootdrain kopen. Ons complete assortiment vindt u terug op de website. Zo kunt u thuis op uw gemak het ruime aanbod bekijken en de juiste artikelen uitkiezen. Als u besluit bij ons uw gootdrain te kopen, kunt u direct de overige onderdelen voor uw hemelwaterafvoersysteem meebestellen. U vindt bij ons onder andere een HWA buis wit en diverse andere materialen. Door de ruime keuze aan kleuren en afmetingen vindt u bij ons altijd passende producten!