België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

WitWay
Klantenservice Momenteel gesloten
Blog
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Skimmer vijver

Skimmer vijver

Het water van uw vijver helder en ontdaan van vervuiling houden hoeft niet moeilijk te zijn. Dit klusje kunt u overlaten aan een handige skimmer vijver van WitWay! Dit drijvende filtersysteem zorgt ervoor dat bladeren en ander vuil geen kans krijgen om naar de bodem te zinken en op deze manier slib veroorzaken. Het onderhouden en reinigen van de skimmer vijver is bovendien zeer eenvoudig. Zodra de zeef waar het vuil in gedeponeerd wordt vol raakt, hoeft u het alleen maar zelf te legen. Bekijk nu de verschillende WitWay skimmer vijver modellen online!

Drijvende skimmer vijver

Tussen onze verschillende skimmer types bevinden zich exemplaren die u aan de wand van uw vijver dient te monteren. U kunt tevens kiezen voor een drijvende skimmer vijver! Deze ‘speuren’ het wateroppervlak af naar vuil, waarmee ze wel 85% van het vuil kunnen opzuigen. De drijvende skimmer vijver van Messner is gemaakt van hoogwaardige kunststof en in meerdere modellen verkrijgbaar. Ook een wandskimmer van AquaTec behoort tot de mogelijkheden. De drijvende skimmers kunnen worden aangesloten op vijverpompen met een maximum capaciteit van tussen de 2000 liter en 6000 liter per uur.

Skimmer vijver kopen

Wilt u uw vijverwater helder en schoon houden en hierbij voordelig uit zijn? Dan kunt u bij WitWay een hoge kwaliteit skimmer vijver kopen! Per model is het aantal buisuitgangen verschillend. De skimmer vijver kan wel worden aangesloten op PVC afvoerbuizen met een diameter van 125 millimeter. Skimmer vijver kopen? Om uw vijver en uw waterleidingsysteem in prima conditie te houden gaat u naar WitWay!