België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
Levering in binnen- en buitenland
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Supersnelle levering
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn
Ruim 3000m2 aan magazijn
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn
Levering in binnen- en buitenland
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn
Ruim 3000m2 aan magazijn
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering

Tyleenslang

Met een tyleenslang heeft u de ideale oplossing voor het aanleggen van diverse leidingsystemen. U kunt dit soort tyleenbuis namelijk gebruiken voor zowel gas als vloeistoffen en door hiervan gebruik te maken, profiteert u van een groot aantal voordelen. Zo heeft u met een slang van tyleen een zeer flexibele slang, zodat u ook voor slecht bereikbare plekken met een tyleenleiding een uitkomst hebt. Denk hierbij aan een weggestopte cv-ketel of een leidingsysteem in een caravan. Ook heeft kou geen nadelig effect op een slang van tyleen, zodat u ook tijdens een vorstperiode gebruik kunt blijven maken van tyleenslang.

Tyleenslang drinkwater

Een tyleenslang voor drinkwater is een veel gebruikte toepassing op het gebied van het veilig transporteren van water voor consumptie. Dat is niet vreemd, want het grote voordeel hiervan is dat u met dit type waterslang een flexibele waterleiding kunt aanleggen. Zeker in kleine of krappe ruimtes is dat ideaal, want u hoeft dan geen ingewikkelde koppelingen te gebruiken. Ook hoeft u niet te solderen of te lassen, want met het installatiemateriaal zoals koppelingen verbindt u de verschillende stukken tyleen makkelijk én snel. Kortom, zoekt u een veilige, betrouwbare en makkelijke oplossing, kies dan voor onze tyleenslang voor drinkwater!

Tyleenslang vorstbestendig

Of een tyleenslang vorstbestendig is? Absoluut, en dat maakt tyleenslangen van WitWay geschikt voor zowel binnen als buiten. Met een leiding van bijvoorbeeld koper is de kans namelijk groot dat deze met matige tot strenge vorst kan knappen. Dat is de reden dat deze leidingen in de winterperiode ook vaak worden afgesloten, waarmee u geen beschikking meer heeft over water. En dat is nergens voor nodig, want voor gebruik buitenshuis heeft u met een slang van tyleen namelijk de perfecte oplossing, doordat een tyleenslang vorstbestendig is.

Tyleenslang kopen

Voordelig tyleenslang kopen? Dat doet u uiteraard bij WitWay! In ons online assortiment vindt u verschillende soorten en maten, met een diameter die bijvoorbeeld varieert van 16 mm tot maar liefst 63 mm breed. Zo kunt u bij WitWay in de meeste gevallen snel de geschikte maat vinden, die bovendien ook nog eens leverbaar is op een handige rol van wel 100 meter lang. Zo kunt u met slechts één bestelling voor een complete (drink)waterleiding- of gasleiding voor een scherpe prijs voldoende meters aan de beste kwaliteit tyleenslang kopen.

Veelgestelde vragen

Wat is een tyleenslang?

Een tyleenslang is een slang die gemaakt is van kunststof en daardoor, in tegenstelling tot metalen leidingen, flexibel is. Deze slang wordt gebruikt voor verschillende leidingssystemen zoals (drink)water en gas. Door de flexibiliteit heeft u bovendien een eenvoudige oplossing voor slecht bereikbare plekken en nauwe ruimtes.

Welke diameter tyleenslang?

De diameter van tyleenslang die u nodig heeft, hangt af van de toepassing waar u deze voor wilt gebruiken. Er zijn verschillende groottes verkrijgbaar, die variëren van 16 mm tot 50 mm. De diameter die u nodig heeft, hangt af van of u drinkwater wilt verplaatsen in kleine hoeveelheden, of juist een grote hoeveelheid water in de tuin moet vervoeren.

Hoe diep moet een tyleenslang?

Het wordt aangeraden om tyleenslang op een diepte van tussen de 50 cm en 60 cm in te graven. Dit voorkomt namelijk dat de vloeistoffen in de slang kunnen bevriezen. U hoeft echter niet bang te zijn dat wanneer u de slang niet ingraaft, deze kapotvriest. Tyleen is namelijk vorstbestendig en zal bij lage temperaturen niet beschadigd raken.

Waar tyleenslang te koop?

Tyleenslang is op verschillende plaatsen te koop, zowel in fysieke winkels als bij online bedrijven. Wanneer u kiest voor het kopen van tyleen bij een webshop als WitWay, heeft u het voordeel van zeer lage prijzen, in combinatie met een groot assortiment én een snelle levering. Ook ziet u direct welk type tyleenslang u nodig heeft.

Filters