België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Aba

Wanneer het gaat om slangklemmen, is Aba marktleider. Iedereen die wel eens met een slangklem gewerkt heeft, herkent ongetwijfeld de slangklem met het blauwe schroefhulsje. Uiteraard heeft dit merk meer, veel meer. De wormschroefklemmen van Aba zorgen allemaal voor een probleemloze verbinding met grote klemkracht. Ze worden onder andere gebruikt in de machinebouw, beregening, landbouwwerktuigen en machines. Ontdek zelf het assortiment slangklemmen bij Witway.

Aba slangklem

Voor het bevestigen van een slang is een Aba slangklem een uitkomst! Voor ieder type slang is een passende slangklem te vinden in ons uitgebreide assortiment. Heeft u nog slangen nodig? Ook deze vindt u bij WitWay. Er zijn verzinkte en rvs klemmen voor kleine, dunwandige slangen en grotere, dikkere slangen die stugger zijn. De toepassing van een Aba slangklem is breed. Hij is makkelijk aan te draaien met een schroevendraaier.

Aba kopen

Wilt u Aba kopen? In de webshop van WitWay zit u goed. Naast de slangklemmen van dit merk, koopt u bij ons alles wat u verder nog nodig heeft voor uw project. Bestellen gaat eenvoudig en bezorgen doen we zo snel mogelijk op de door u gewenste locatie. Dit kan bij u thuis en op de werkplaats zijn, zowel in Nederland als in België. Heeft u nog vragen over de slangklemmen? Neem gerust contact met ons op. Aba kopen tegen de beste prijs doet u online bij Witway!

Filters