België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn

Afvoerput douche

Wilt u verzekerd zijn van een snelle en effectieve afvoer van water? Dan kunt u uitstekend terecht bij WitWay. Wij bieden voor iedere situatie de juiste afvoerput voor in uw douche. Al onze afvoerputten zijn voorzien van grote sleuven die het water binnen no-time laten weglopen. Doordat de afvoerputten zijn gemaakt van RVS, krijgt uw badkamer een strakke en nette uitstraling.

Afvoerput douche Aquaberg

Doordat wij inkopen bij de vooraanstaande fabrikant Aquaberg, bent u verzekerd van een afvoerput van de juiste kwaliteit. De juiste afvoerput voor in uw douche vinden was nog nooit zo makkelijk! RVS heeft van zichzelf een gladde eigenschap. Dit heeft Aquaberg op weten te lossen door dit RVS te voorzien van een ABS laag. Met deze stroeve laag worden nare ongevallen als uitglijden voorkomen.

Afvoerput douche in hoogte verstelbaar

Iedere situatie vraagt om een andere oplossing. Hier hebben wij rekening mee gehouden. Bij WitWay vindt u daarom ook een afvoerput voor in uw douche. Dit kunnen wij mogelijk maken doordat onze afvoerputten in hoogte verstelbaar zijn. De afvoerput douche is verkrijgbaar met onder aansluiting of zij aansluiting en kan in de volgende afmetingen worden geleverd:

• 100 x 100 mm
• 150 x 150 mm
• 200 x 200 mm

Natuurlijk wilt u snel aan de slag met de installatie van uw afvoerput voor in de douche. Dit is voor ons geen probleem. Wij leveren vanuit een ruime voorraad waardoor u al binnen 1 tot 3 werkdagen met de installatie van uw afvoerput aan de slag kunt!

Afvoerput douche kopen

Een afvoerput voor in uw douche bij WitWay kopen betekent dat u deze voor de meest scherpe prijs aanschaft. Doordat wij in grote hoeveelheden inkopen bij de meest vooraanstaande merken, kunnen wij deze voordeel in onze prijzen doorvoeren. Heeft u vragen of opmerkingen over een afvoerput voor in uw douche? Neem dan contact op met onze klantenservice. Hier helpen wij u graag verder en voorzien u vrijblijvend van een passend advies.

Koop uw afvoerput voor in uw douche vandaag nog voor de scherpste prijs bij WitWay!

Filters