België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland

Bal drinkbak

Wanneer uw uw dieren onder alle omstandigheden en temperaturen wilt voorzien van vers drinkwater, is een bal drinkbak een uitkomst! Een bal drinkbak is een vorstvrije drinkbak uitgevoerd met een speciaal bal-sluitsysteem, waardoor er geen koude lucht bij het drinkwater kan komen. De warmte van het aangevoerde leidingwater in combinatie met de aardwarmte zorgt ervoor dat de dieren ten alle tijden voorzien zijn van vers drinkwater, zelfs bij tempraturen tot -30˚C! Voorzie al uw koeien, stieren of paarden eenvoudig en snel van vers drinkwater!

Bal drinkbakken

Bal drinkbakken hebben als voordeel dat er geen stroomaansluiting noodzakelijk is om te voorkomen dat het drinkwater bevriest. Het drinkwater dat uit de grond komt heeft een temperatuur van ca. 10 ˚C en vult het drinkbak reservoir van de bal drinkbakken totdat de ballen de drinkgaten afsluiten. Tijdens het drinken wordt het water weer aangevuld door middel van een vlotterventiel. Door het balsluitsysteem is er altijd vers, schoon en algenvrij drinkwater beschikbaar bij temperaturen van +30 ˚C tot -30 ˚C! Door de uit de grond bijstromende water blijft het drinkwater koel bij hoge temperaturen en bevriest het niet wanneer de temperaturen onder nul dalen!

Bal drinkbak kopen

Een bal drinkbak kopen doet u voordelig online bij WitWay.nl! Wanneer u vandaag nog uw bal drinkbak bestelt, ontvangt u deze binnen enkele werkdagen al in huis! Naast de bal drinkbakken vind u in ons assortiment tevens ventieldrinkbakken, vlotter drinkbakken en rondpompystemen om vee gemakkelijk en met minimale inspanning altijd van voldoende drinkwater te voorzien! Voor vragen of aanvullende informatie over drinkwatervoorziening voor dieren kunt u terecht bij onze klantenservice, zij helpen u graag verder!

Filters