België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn

Bison

Zoekt u een manier om iets te bevestigen met lijm, tape of kit, dan is Bison één van de meest bekendste merken binnen ons aanbod. Van dit merk vindt u bij Witway een bijzonder groot assortiment met verschillende soorten kit, montagelijm en houtlijm. Daarmee kunt u voor de meeste werkzaamheden als professional of hobbyist wel een goede lijmsoort vinden voor de montage van twee of meerdere delen.

Bison kit

De nummer één op het gebied van kitten, is natuurlijk Bison kit. Met deze kitten en montagelijmen kunt u ontzettend veel verschillende materialen en ondergronden vastlijmen of afdichten. Zo kunt u deze kitsoort gebruiken bij hout, metaal, plastic en stoffen als canvas en leer. Niet alleen bij de professional, maar ook bij de hobbyist mag Bison kit absoluut niet ontbreken in de gereedschapskist. Bij Witway kunt u verschillende soorten kit aanschaffen van dit merk, maar betaalt u altijd een vaste lage prijs, en dat geldt ook voor andere producten van Bison zoals contactlijmen!

Bison houtlijm

Voor het lijmen van houten materialen heeft u met Bison houtlijm een zeer betrouwbare oplossing in huis. Deze houtlijm zorgt er namelijk voor dat u bij het bevestigen van houten objecten een veilige en sterke oplossing hebt. Dat kan bij het vastlijmen van meubels, maar ook als u een goede lijm zoekt voor het vastmaken van planken. Bison houtlijm is niet alleen oersterk, het is ook nog eens goed overschilderbaar. Zeker in het geval van een zelf maken van meubels heeft u met deze houtlijm dan ook de ideale oplossing voor het beste resultaat.

Filters