België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland

Donné

Moet u uw oude elektra vervangen of alles nieuw installeren? Gebruik dan Donné! Voor vaste elektrische installaties in woningen, kantoren, de industrie en nog veel meer toepassingen, hebben we bij WitWay het geschikte materiaal in huis. Heeft u meer elektra materiaal nodig? Ook voor tijdelijke installaties heeft Donné de juiste oplossingen. De installatiedraden en prikkabels van dit merk zijn van een gedegen kwaliteit waar u op kunt bouwen!

Donné VD draad

Wanneer u installatiedraad zoekt dat eenvoudig te verwerken is, dan is Donné VD draad de oplossing! Dit draad laat zich merkbaar makkelijker door buizen trekken dan vele andere draden. Daarnaast is veiligheid een belangrijke factor wanneer het gaat om elektra. De dubbele polyethyleen isolatie van het geleidermateriaal laat de hoogstaande kwaliteit zien en geeft u een gerust hart. Donné VD draad is verkrijgbaar in diverse varianten:

  • Bruin: fasedraad
  • Blauw: nuldraad
  • Zwart: schakeldraad
  • Groen/geel: aardraad

Donné kopen

Bij WitWay bent u aan het juiste adres wanneer u Donné wilt kopen. We hebben een grote voorraad en leveren daardoor ook snel. Daarbij heeft u ruime keuze uit verschillende varianten en lengtematen. Kies bijvoorbeeld voor een Donne VD installatiedraad! Deze wordt veel gebruikt als bedrading in vast aangelegde en beschermde situaties, zoals in toestellen, schakelkasten en bedieningspanelen. Wilt u installatiekabels en draad van Donné kopen? Bestel eenvoudig online bij ons!

Filters