België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn

Elbi

Het van oorsprong Italiaanse bedrijf Elbi is gespecialiseerd in drukvaten. Deze zijn uitgevoerd met een gelakte ketel of in roestvrijstaal (RVS). De verschillende keteluitvoeringen zijn verkrijgbaar als verticaal of horizontaal model. Zo is er een altijd een passend model voor uw ruimte. Bekijk de werkdruk die u nodig heeft en hoeveel liter inhoud geschikt is voor uw gebruik. Bestel de producten van Elbi eenvoudig in de webshop van WitWay. U heeft geen last meer van drukschommelingen en waterslag met hun druk- en expansievaten!

Elbi expansievat

Geen cv-installatie kan zonder een Elbi expansievat. Ook voor andere doeleinden worden expansievaten gebruikt. Zoals voor:

  • Drinkwater
  • Agrarische toepassingen
  • Industriële toepassingen

Een expansievat wordt gebruikt om drukveranderingen te beperken bij een systeem dat gevuld is met vloeistof. Dit gebeurt door twee compartimenten in het vat die worden gescheiden door een membraan. Een Elbi expansievat is verkrijgbaar voor diverse doeleinden en in verschillende afmetingen.

Elbi kopen

Wanneer het gaat om watertechniek, zit u goed bij WitWay. Dus ook als een Elbi wilt kopen, gaat u naar onze webshop. We hebben een uitgebreid assortiment met een grote voorraad. Hierdoor kunnen we snel leveren. Heeft u nog vragen over onze producten? Neem gerust contact met onze klantenservice op, we helpen u graag. Zo weet u zeker dat u de juist Elbi gaat kopen! Alleen een membraan nodig? Ook losse onderdelen voor de Elbi expansievaten zijn verkrijgbaar.

Filters