België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Flotec

Met tientallen jaren ervaring in Amerika en Europa heeft Flotec zich ontwikkeld tot een betrouwbaar en gerenommeerd merk. Het merk ontwikkelt uiteenlopende producten voor drainage en andere toepassingen op het gebied van watertechniek. Zo heeft Witway binnen het assortiment een aantal pompen van Flotec, zoals schoonwater pompen. Daarmee kunt u bijvoorbeeld uw zwembad vullen. Deze worden ook veel gebruikt in sauna’s en jacuzzi's en zijn speciaal gefabriceerd voor het verplaatsen van schoon water uit kleinere ruimtes.

Flotec parts

Naast de pomp zelf, zijn er ook losse Flotec parts verkrijgbaar, maar u kunt ook net zo makkelijk reguliere onderdelen op deze pompen montereren. Met de universele aansluiting voor kunststof slangen kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk en snel een afvoerslang aanbrengen om water in of uit een ruimte te pompen. Mocht u vragen hebben over de Flotec parts of over andere onderdelen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Flotec kopen

Zoekt u een handige oplossing voor het verplaatsen van grotere hoeveelheden water? Dan moet u een dompelpomp van Flotec kopen. Deze dompelpompen kunnen enorme hoeveelheden water wegpompen, tot wel 8400 liter per uur! Heeft u last gehad van lekkage of wateroverlast en is de berging volgelopen? Een dompelpomp van Flotec kopen is dan een slimme keuze, want op die manier kunt u snel van het overtollige water afkomen!

Filters