België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Gaslekzoeker

Om gevaarlijke situaties met gas te voorkomen gebruikt u een Griffon gaslekzoeker van WitWay! Met behulp van een spray spoort u snel en eenvoudig mogelijke lekkages op in uw gasleiding. Een gaslekzoeker is zeer veilig toe te passen; de stof is niet brandbaar, giftig of corrosief. Het gebruik ervan is bovendien heel gemakkelijk. U schudt de spuitbus en richt de gaslekzoeker op een afstand van ongeveer 30 tot 50 centimeter op het mogelijke lek. Als deze daadwerkelijk aanwezig is, zullen er bellen ontstaan. Zodra dit gebeurt kunt u direct actie ondernemen en het gat afdichten met onze lek opsporingsmiddelen.

Gaslekzoeker Griffon

U kunt letterlijk en figuurlijk weer opgelucht ademhalen nadat u met behulp van onze gaslekzoeker Griffon een gaslek heeft afgedicht! Bij WitWay kunt u deze betrouwbare hulp voordelig aanschaffen in spuitbussen van 150 en 400 milliliter. De Griffon Sherlock gaslekzoeker is toe te passen op gasleidingen, koppelingen, ventielen maar ook bij drukvaten, tanks en natuurlijk gasflessen. Het gebruik van de Griffon Sherlock gaslekzoeker is niet schadelijk voor de omgeving, het bespoten oppervlak of voor uzelf. Bovendien is het in alle standen te gebruiken! Dus bent u op zoek naar een goede gaslekzoeker? Griffon Sherlock van WitWay is het antwoord op elk mogelijk gaslek!

Gaslekzoeker kopen

Wilt u zeker zijn van uw zaak en een effectieve gaslekzoeker kopen? Dan bestelt u deze eenvoudig en snel bij WitWay! Zodra u het lek heeft opgespoord, kunt u deze direct en bovendien efficiënt afdichten met Rust-Oleum Leakseal. Dit biedt in ieder geval een tijdelijke oplossing voor uw probleem. Het zorgt voor een waterdichte afsluiting en is toe te passen op onder andere metaal, aluminium, vinyl en vele andere materialen. U kunt de laag afwerken met latex of alkyd. Kortom, een efficiënte afdichter en gaslekzoeker kopen doet u bij WitWay!

Installatiemateriaal

Z