België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

WitWay
Klantenservice Momenteel gesloten
Blog
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Handpomp

Handpomp

Bent u op zoek naar een handpomp voor in uw tuin of voor in uw stallen? Dan heeft WitWay.nl de perfecte handpompen voor uw situatie. In onze webwinkel vindt u verschillende handpompen die u kunt plaatsen in uw tuin of schuren. Met de handpomp kunt u eenvoudig water op pompen om te gebruiken voor het bewateren van planten, schoonmaken van auto, ramen, stallen en (drink)bakken. In de webwinkel vindt u de volgende pompen:

Handpomp gietijzer
Handpomp aluminium

Handpomp van gietijzer

De handpomp van gietijzer is een robuuste pomp met een mooie landelijke uitstraling. U heeft dus niet alleen een functionele pomp, maar het zorgt ook voor de nodige sfeer in uw tuin. Deze pomp is ideaal om water mee op te pompen voor beplanting en het wassen van ramen en auto.

Handpomp van aluminium

De handpomp van aluminium is zeer geschikt om te installeren in schuren en stallen. Hierdoor heeft u eenvoudig toegang tot water. In de webwinkel heeft u de mogelijkheid om de onderdelen van de handpomp los te kopen. Zo hoeft u enkel het kapotte onderdeel van de pomp te bestellen en vervangen in plaats van het bestellen van een nieuwe pomp.

Snel thuis bezorgd

Wanneer u bij WitWay.nl uw handpomp bestelt kunt u rekenen op een snelle levering bij u thuis. Hierdoor hoeft u niet zelf met een zware handpomp te zeulen.


Ga voor kwaliteit voor een scherpe prijs en bestel uw handpomp voordelig in de webwinkel!