België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

HeitkerBloc

Wanneer het om waterafvoer gaat, is het merk HeitkerBloc een specialist. Het merk biedt diverse producten aan voor het installeren van een volwaardige waterafvoer. Dit kan gaan om infiltratiesystemen, drainage en nog veel meer. De producten van HeitkerBloc voldoen aan de eisen van de overheid, op het gebied van waterbeheer binnen eigen erfgrens. Bovendien zijn de producten van het merk van hoge kwaliteit en gemaakt om er jarenlang gebruik van te kunnen maken.

HeitkerBloc infiltratiekrat

Met het HeitkerBloc infiltratiekrat slaat u overtollig regenwater eenvoudig op. Vanuit duurzaam oogpunt is het natuurlijk goed om regenwater niet af te voeren naar het riool, maar terug te laten stromen naar de directe omgeving. Wanneer er te veel regenwater is om terug te brengen in de directe omgeving, wordt dit opgeslagen in het infiltratiekrat. Het water wordt opgeslagen en kan hergebruikt worden. Het HeitkerBloc infiltratiekrat is flexibel en beschermt ook tegen overstromingen!

HeitkerBloc kopen

Bent u van plan HeitkerBloc te kopen? Bij Witway vindt u diverse producten van het merk voor een optimale waterafvoer. Daarnaast vindt u bij ons een groot assortiment aan artikelen voor regenwaterafvoer. Wanneer u uw bestelling vandaag bij ons plaatst, heeft u deze binnen één tot drie werkdagen al in huis. Heeft u nog vragen voordat u HeitkerBloc gaat kopen? Dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice voor deskundig advies.

Filters