België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering

Hultafors

Hultafors is een Zweeds merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige handgereedschappen en meetinstrumenten. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1883, toen het werd opgericht in het dorp Hultafors in Zweden. Hultafors is gespecialiseerd in het produceren van handgereedschappen voor vakmensen, ambachtslieden en professionals in diverse industrieën.

Enkele kenmerken van Hultafors-gereedschappen zijn:

  1. Kwaliteit en Duurzaamheid: Hultafors staat bekend om het leveren van gereedschappen van hoge kwaliteit die duurzaamheid en betrouwbaarheid bieden, zelfs onder veeleisende omstandigheden.

  2. Traditie en Innovatie: Het merk combineert traditioneel vakmanschap met moderne innovaties om gereedschappen te produceren die zowel functioneel als ergonomisch zijn.

  3. Focus op Nauwkeurigheid: Hultafors richt zich ook op meetinstrumenten en handgereedschappen die precisie en nauwkeurigheid mogelijk maken, waardoor professionals hun werk efficiënt kunnen uitvoeren.

  4. Breed Assortiment: Het assortiment van Hultafors omvat een verscheidenheid aan gereedschappen, waaronder hamers, bijlen, zagen,duimstok, koevoeten, waterpassen messen en meer.

Wist je dat Hultafors de uitvinder is van de duimstokken!

Al met al geniet Hultafors een goede reputatie binnen de industrie. Met een geschiedenis die meer dan 130 jaar omspant, behoort Hultafors tot een van de oudste en meest gerespecteerde merken in de wereld van gereedschappen. Hun reputatie is stevig verankerd in het leveren van topkwaliteit en innovatieve handgereedschappen die consistent voldoen aan de eisen van vakmensen.

Filters