België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
Hemelwaterafvoer

HWA buis

Met een stevige HWA buis van Witway leidt u hemelwater snel en gemakkelijk weg. Zo voorkomt u lekkage aan uw woning of schuur. Wij hebben diverse HWA buizen, ook wel regenpijpen genoemd, in ons assortiment. U heeft onder andere de keuze uit verschillende lengtematen en diameters. Daarnaast kunt u bij ons ook kiezen uit meerdere materialen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een hemelwaterafvoer staal of PVC? Bekijk direct ons complete aanbod online voor de ideale HWA buis!

HWA buis diameter

Bij de aanschaf van een regenpijp is het bijzonder belangrijk om op de afmetingen te letten. Een HWA buis met een diameter die past bij de grootte van uw dak, zorgt voor een snelle en efficiënte afvoer van hemelwater. De vuistregel is: hoe groter uw dak, hoe groter de diameter. Een ruimer dakoppervlak vangt meer water op waardoor de regenpijpen ook meer water moeten verwerken. Twijfelt u welke HWA buis en diameter u nodig heeft om een goede regenwaterafvoer aan te kunnen leggen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.

HWA buis PVC

Bij Witway vindt u een hoogwaardige HWA buis van PVC. Deze regenpijp is, net zoals alle andere varianten, uitvoerig getest. Hierdoor weten we zeker dat onze producten ook bij extreme weersomstandigheden perfect blijven functioneren. Wij hebben diverse regenpijpen in ons assortiment. Naast een standaard grijze HWA buis van PVC, vindt u bij ons ook buizen in andere kleuren. Zo kunt u bij ons onder andere een HWA buis wit bestellen. Wilt u liever rood, groen of bruin? Ook dat kan bij Witway!

HWA buis aansluiten

U hoeft geen professional in te huren als u uw HWA buis wilt aansluiten. Dit klusje klaart u eenvoudig zelf! De buizen zijn zonder problemen te bevestigen op de uitloop van uw dakgoot en eventuele verloopstukken. Deze en andere HWA hulpstukken bestelt u samen met uw buizen eenvoudig bij Witway. In ons uitgebreide aanbod vindt u alles om een compleet hemelwaterafvoersysteem aan te kunnen leggen.

HWA buis kopen

Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u een HWA buis kopen? Dat kan bij Witway! U vindt ons complete assortiment op onze website. Zo kunt u thuis op uw gemak de juiste dakgoten, regenpijpen en hulpstukken bestellen. Naast de standaard goten en buizen, is het bij ons ook mogelijk om een design HWA buis te kopen. Deze sluit perfect aan op de stijlvolle dakgoten van het Belgische merk Nicoll. Al onze producten zijn scherp geprijsd en worden snel geleverd. Dát is de service van Witway!