België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland

Industriele putten en goten

Bij WitWay.nl vindt u industriële putten en goten voor verschillende doeleinden. De ACO stainless zijn RVS afvoerputten die ontwikkeld zijn voor sanitair gebruik, voor plaatsing in de industrie en voor in gebouwen en utiliteit. Dit zijn professionele putten die deel uitmaken van het ACO Stainless programma. Daar kunnen ze ook uitstekend gecombineerd worden met de RVS goten. Het systeem bestaat uit modules waardoor u zelf uw systeem kunt samenstellen uit de onderbakken en de roosters. De putten zijn bijzonder goed om in te zetten op plekken waar hoge eisen worden gesteld aan hygiëne en een hoge resistentie tegen chemische stoffen. Het zijn duurzame putten met een lange levensduur. De industriële putten worden ingezet bij:

 • Keukens
 • Laboratoria
 • Terrassen
 • Sauna's
 • Zwembaden
 • Voedselverwerkende industrie

Afwerking van industriële put

Het afwerken van de industriële put kan op veel verschillende manier gedaan worden. Hierbij moet gelet worden op de stoffen die de putten moeten afvoeren. Hier kan een passende mechanische of thermische behandeling op toegepast worden om de corrosieweerstand van de put te optimaliseren. Hierbij speelt ook het uiterlijk een grote rol. De afwerking die gekozen wordt heeft ook een bepalende uitwerking op de uitstraling van de put. Verschillende methodes zijn:

 1. Borstelen
  Verbetert de uitstraling van de put
 2. Beitsen
  Zorgt voor een uitstekende chemische weerstand van de industriële put
 3. Stralen
  Sommige putten worden geglasparelstraald. Dit tast wel de bestendigheid tegen chemische bestandleden aan, maar wordt veel toegepast wanneer de nadruk moet liggen op het esthetisch aspect.
 4. Elektrolytisch polijsten
  Na beitsen worden de putten in elektrolytische vloeistof gedompeld. Hierdoor ontstaat een mooi glad en glanzend oppervlak.

Industriele put online bestellen

Bij Witway.nl bestelt u eenvoudig en snel uw put voor industriële doeleinden in onze webwinkel. Twijfelt u over welk product in uw situatie het beste is? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord en voorzien u van deskundig advies. U kunt vervolgens het product gemakkelijk in onze webwinkel bestellen en vaak heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!

Bestel vandaag nog uw lijnafwatering tegen een scherpe prijs online bij Witway!

Filters