België

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
Hemelwaterafvoer

Infiltratie regenwater

Met de hoogwaardige putten en kratten van WitWay zorgt u voor een goede infiltratie van regenwater in uw tuin. Hierdoor blijven er geen waterplassen staan en kunt u na een flinke bui direct weer genieten op uw terras. U heeft diverse mogelijkheden als u een infiltratiesysteem wilt installeren. Zo vindt u bij ons onder andere putten, kratten en drainagebuizen. Daarnaast hebben wij ook verschillende materialen om een efficiënt hemelwaterafvoersysteem aan te leggen. Bekijk direct ons ruime assortiment producten voor de infiltratie van regenwater!

 

Infiltratie regenwater tuin

U hoeft geen professional in te huren om een goed systeem voor de infiltratie van regenwater in uw tuin aan te leggen. Dit doet u eenvoudig zelf! Zinkputten en kratten graaft u in de tuin in. Dit kan op elke gewenste plek. U heeft de keuze uit diverse varianten. Bij WitWay vindt u naast losstaande putten ook modellen die u met behulp van een pvc afvoer kunt aansluiten op een regenpijp. Zo loopt het water vanaf uw dak direct de grond in. Alle benodigdheden voor een goede infiltratie van regenwater in uw tuin vindt u bij WitWay!

Infiltratie regenwater berekening

Om de minimale capaciteit van uw zinkput of krat uit te rekenen, kunt u gebruik maken van onze infiltratie regenwater berekening. Voor deze som neemt u het aantal vierkante meters verhard oppervlak. Er valt gemiddelde 20 liter water per m2. Hierdoor wordt de berekening bij een oppervlakte van 5 m2 als volgt: 5 m2 x 20 liter = 100 liter capaciteit. Putten geven direct water af aan de buffer van grind of zand en de omliggende grond, waardoor de uitkomst hiervoor een schatting is. Voor kratten kunt u het beste de exacte uitkomst aanhouden. Heeft u vragen over onze infiltratie regenwater berekening? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers helpen u graag.

Infiltratie regenwater kopen

U bent bij WitWay aan het juiste adres voor alle benodigdheden voor uw hemelwaterafvoer. Via onze website kunt u eenvoudig producten voor de infiltratie van regenwater kopen. Daarnaast hebben wij ook een ruim aanbod materialen om water van uw huis weg te leiden. Zo kunt u bij ons onder andere dakgoten en een vergaarbak vinden. Deze materialen bestelt u gemakkelijk mee als u besluit bij ons uw producten voor de infiltratie van regenwater te kopen. U profiteert bij ons van scherpe prijzen en een snelle verzending!